Vytisknout

14. ledna 2019  Rakouská policie v noci na pondělí zadržela 19letého uchazeče o azyl ze Sýrie. Muž se přiznal k tomu, že ve Vídeňském Novém Městě (Wiener Neustadt) uškrtil další 16letou dívku. Agentuře APA to sdělilo státní zastupitelství.

 

Tělo našlo v neděli dopoledne několik lidí pohozené v křoví a přikryté listím a větvemi. Pachatel se zjevně pokusil mrtvou schovat, sdělila policie.

 

 9. prosince 2018 v hornorakouském městě Steyr

Zavražděná šesnáctiletá dívka. Pitva odhalila, že dívka zahynula na bodnutí do plic. Afghánec je nyní ve vazbě.

 

14.1.2019

Afghánec pobodal na klinice v Německu těhotnou ženu, nenarozené dítě zemřelo

Lázeňské město Bad Kreuznach v německé spolkové zemi Porýní-Falc se stalo v pátek vpodvečer dějištěm krvavého útoku. Pětadvacetiletý žadatel o azyl z Afghánistánu pobodal na místní klinice stejně starou 25 letou těhotnou ženu. Přes bleskovou lékařskou pomoc nenarozené dítě zemřelo a žena je po operaci ve vážném stavu, napsal server morgenpost.de.

 

A pak šmejdi jako Jiří Kubík ze Seznamu či Evropské hodnoty v čele s Jakubem Jandou uráží SPD a Okamuru, že je to legrace a zneužití lidí vytvářením paniky Okamurou a SPD, protože Kubíka, ani Jakuba Jandu od tyče žádný Afghánec neznásilnil! A prý díky Evropské unii je zde mír a klid...

 

¨