Všimli jste si, jak pravidelně Česká "vyvážená" televize cituje Deník N, který je extrémně vyhraněný stejně jako FORUM 24 soudně uznaného opilce Šafra? Dokonce se Petra Procházková se svými extrémními protiruskými články vrací na vyváženou a objektivní Českou televizi v propagandě na "objektivní" komentování Ruska a východních států! Ale o Robejška, Lenku Procházkovou a další v této vyvážené, veřejnoprávní televizi ani nezavadíte!

 

Dokonce v liště běží citace poslední dny z tohoto extrémně protivýchodního a adorujícího Brusel pravidelně. (Viz úvodní foto jako důkaz a lze nalézt skoro všude) Ani toto nevadí RRTV, že je Česká televize tak záhadně propojena s komerčním webem a dělá mu pravidelnou reklamu? Zatímco Soukupa a jeho Barrandov pronásleduje RRTV nepřetržitě, stížnosti na Barrandov se rojí stále od přítelíčků extremistických webů a přitom jsou napojeny na granty opět prapodivně vysávající státní rozpočet, ani vláda, ani RRTV nic tak závažného neřeší. Přece je zákon porušován správným směrem, tak o co kráčí?

 

A zde další

Jo, to kdyby toto dělala Tv Barrandov a Soukup, tak to by RRTV začala horečnatě vymýšlet, jak literu zákona dodržet. Ale propaganda komerčního protiruského webu na veřejnoprávní televizi? Tam se zákon porušovat smí...

 

Provozovatel vysílání je povinen zajistit, aby ve zpravodajských a politicko-publicistických pořadech bylo dbáno na zásady objektivity a vyváženosti. Podle zákona také v pořadech nesmí být jednostranně zvýhodňována jakkákoliv politická strana.

Na jeho dodržování by měla dbát Rada pro rozhlasové a televizní vysílání.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/soukup-konec-moderovani-tv-barrandov-list-jaromira-soukupa-rrtv.A190117_133235_domaci_chtl#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=domaci&utm_content=main

 

 

A zde ukázky objektivního Deníku N - jaké finanční propojení je do České televize ?