Neuvěřitelná špína pošuka z ČSSD, který drze nabízí peníze, pracovní místa a mzdy, aniž se zeptá občanů našeho státu. Kde bere tu drzost? Jakým právem nabízejí s Babišem Banderovcům místa, která předtím odčerpali na rozkaz do neproduktivních pozic?

 

Lidí v České republice je dost, ale odčerpali jste je úmyslně na uměle vytvořené pozice a ručičky nebojte se - vy dělat nebudete, hlásá tanečník od tyče Jakub Janda a Člověk v tísni!

Sakra Babiši, pošlete je do práce, proč je máme platit?

 

O neziskových organizacích a flákajících se u "těžké práce" Člověka v tísni a Evropských hodnot si už štěbetají ptáci na střeše. Ukažme si důkazy, že to je ale vládní nařízení!

 

Nechcete migranty z Afriky? Tak povinně pomůžete zaostalé Ukrajině, Polsku a Slovensku! Uvolněte místo pro cizince, zněl příkaz! Z Bruselu a...?

Zde to začalo - důkaz

 

První příkaz byl kolem roku 2014 odčerpat všechny mladé z produktivní sféry do neproduktivní a uvolnit půl milionu až milion pracovních míst. A vznikly na to speciální agentury z nezisku, co kaučují nezisk!

To snad ani vtip už není!

 

A tak se stalo: dnes půl milionová až milionová armáda flákačů obsadila nezisk, mluvčích je víc než zaměstnanců a každý ministr, státní manažer či státní generální má nejen mluvčí, ale dokonce celé týmy mluvčích a  ředitelek komunikace, které vysvětlují, proč onen státní zaměstnanec neudělal to či ono. A jako houby po dešti od magistrátu po kraje, od starostů po hejtmany se mluvčí množí a už i hajzlbáby žádají svoje Communications generalis. K tomu musí mít slečny výslužku na make up, aby řádně reprezentovaly! Třeba i v dotacích EU!

 

Armáda mluvčích - Communications a na práci nejsou lidi

 

Druhý příkaz české vládě bylo zajistit, aby především z Ukrajiny bylo umožněno migrovat sem i celým rodinám a promíchat českou strukturu, protože Češi jsou příliš odbojní a ve volbách se milion hlasů pro Brusel a NATO náramně hodí. Zatím jsme se dostali na číslo 750 000 lidí z východu, na černo dalších 250 000 gastarbeiterů a exodus z východu Petříček a Babiš urychlují!

Lidí je tady dost a nepotřebujeme často chátru a Banderovce, kteří zde dělají masakry a to je jen začátek. Plzeň a další místa mohou vyprávět a ministerstvo vnitra ČSSD Hamáčka slibuje další silové posily v řádu tisíce kusů! A mezitím všichni mladí jsou odčerpáni do nezisku, do kauče nezisku, Člověk v tísni a Evropské hodnoty jsou plné nikdy nic nedělající mládeže, v podstatě neproduktivních lemplů občas proložených staršími ideology.

Babiši, buď se řádně začnete starat o českou zem, nebo se vraťte na Slovensko. A vemte si s sebou přítele Banderovců Petříčka! Idilka je ve finále, chceme výsledky a vraťte mladé flákače do pracovního procesu! Banderovce zde nepotřebujeme! Zatím jste se vezli na uměle tištěných eurech a to 1.1.2019 skončilo!