Reportáž: Tak to zase byl den. Nejdříve poslouchat interpelace Pirátů Michálka a Bartoše se Stanjurou na Babiše bez záře kamer je pouze pro silné povahy. Přitom stačí dvě přesně cílené písemné otázky a sněmovna se může věnovat něčemu užitečnému. Třeba práci!

 

 

seděl sám v přeplněném kupé (památný vtip): Michálek, Bartoš a Stanjura, smutný pohled z galérky

A pak to vypuklo: ČSSD opět září!

Ministr kultury Antonín Staněk (ČSSD) dnes ve sněmovní debatě o výroční zprávě o činnosti České televize za rok 2016 vyzval poslance, aby výroční zprávy veřejnoprávní televize schválili. Neschválení zpráv by prý bylo politickým tlakem, (proti ČSSD) který by mohl znamenat odvolání Rady ČT, řekl a dodal, že pro tento krok nevidí důvod.

„Podle mého názoru Česká televize funguje dobře, plní svoji úlohu a hospodaří transparentně, což dokládají právě výroční zprávy, o kterých se dnes jedná,“ řekl ministr Staněk.

 

 Zde to kvalitní transparentní hospodaření vidíte černé na bílém, vykládá inteligentní ministr kultury za ČSSD

 

A Staněk to dokazuje, každý se může přesvědčit - ČSSD nikdy nelže

 

  „Česká televize musí být nezávislá (v překladu pouze naše) a úkolem nás všech je tu nezávislost chránit,“ prohlásil Roman Sklenák (ČSSD). Předseda poslanců ODS Zbyněk Stanjura poukazoval mimo jiné na to, že kritici se soustředili jen na zpravodajství a publicistiku. „Původní hraná tvorba, nakupovaná tvorba, to jde bokem,“ konstatoval, aniž pochopil, že o to lidem hlavně jde a navíc je plnou záhadou, jak Stanjura, Gazdík či Staněk z ČSSD dokáží posoudit hospodaření z těchto křišťálově průhledných smluv České televize.

 

 A tak nepřekvapí věrchuška na Malostranském náměstí, které nadávalo, že Rusákům (což jsme zase my všichni ostatní), ruským švábům a Putinovcům (což jsou zase všichni mimo soudruha generála Petra Pavla, soudruha Štětiny, Jakuba Jandy od tyče a pár extremistů kolem Peszynskieho)

prostě vstup do České televize nepovolí a pouze tato věrchuška má na Českou televizi nárok.

 

Ne, to není vtip, oni tvrdí jako tenkrát Ruml, že Česká televize patří pouze jim, my jsme povinni platit peníze a oni tam budou za naše peníze vykládat, co si máme myslet.

A skutečně tomu věří!

A za to demonstrují!

To "vyvážené" znamená, že pouze jejich hlas a názor bude v České televizi!

A ostatní mají právo... Mlčet!

Česká televize patří pouze naší partě, tvrdí věrchuška u sněmovny. A vy budete pouze poslouchat, co vám dovolíme, vykřikují záhadní obránci jediné pravdy a lásky...

 

Ti lepšolidé skutečně věří, že se narodili jako vyvolení a všichni ostatní jsou jejich podřízení. Jen oni vědí, co si máme myslet!