Vytisknout

Prý jí musí dát na Primě "správné" oponenty. Nedali, nepřišla. Šílené, jaké kreatury v sobě ČSSD ukrývá: od Špidly zdroje jsou až po trio domovnic Valachová, Maláčová a Marksová. Partička podvodníků a podvodnic, co lidem ukradne miliardy a pak to s pláčem, jak si utrhne od úst,  rozdává jako strana ČSSD. A nikdo jim neprozradil, že ukradené peníze daňových poplatníků není účet ČSSD, ale bohatství lidí, co pracují.

 

Před volbama do EU se vyrojí tolik zhovadilostí, až nás hrůza obchází.

Chudáci ženy, pláče pláče i extrémista Bartošek. Prý mají ženy malé důchody, i on bojuje gender. Jenomže už neřekne, že ženy vyberou víc než muži, protože muže přežívají o mnoho let. Přitom do důchodu chodily dříve. Dále, zatímco ženy se převážně staly mluvčí, pracují v nezisku, aniž někdo tuší, co tam dělají, tak při práci nenajdete žádnou. (A pak je pár procent žen,  ve službách, které skutečně dřou. Hluboká poklona)

  Ženy sice berou o něco nižší penzi, dožívají se však podstatně delšího průměrného věku než muži. Převažují tedy mezi takzvanými starodůchodci. Ti většinou odcházeli do důchodu s nižší přiznanou částkou, valorizace je tedy také nižší. Ve skutečnosti průměrná žena čerpá celkově ze sociálního systému více než muž.

 

A to hlavní!


Zdroj: https://brnensky.denik.cz/zpravy-z-ceska/cerna-a-bila-maji-mit-zeny-stejne-duchody-jako-muzi-20190211.html

Je kalamita? Samí muži, žádné ženy.

Oprava dálnic? Samí muži, žádné ženy.

Havárie plynu? Vody? Žádná žena, samí muži.

Mrzne až praští, havárie plynu? Samí muži, žádné ženy.

Oprava střechy? Žádné ženy, samí muži.

Stavařina, výškové budovy, náročné práce? Ženy nic?

 

 

Ale u všeho kraftají ženy, plácají, jak těžce se pracuje, jaká je to dřina a pak genderová Maláčová s gender s Marksovou a Valachovou pláčí, jak ty dámy jsou udřené a měly by za pindání dostávat stejnou mzdu, jako ti muži. (Mimochodem tam, kde dělají ženy a muži stejnou práci, mají stejný plat) Co třeba vyměnit pozice dát mužům prostor komentovat práci žen a vyhnat ženy na skutečnou práci? Třeba 50% žen na výstavbu dálnic a hned se vše dramaticky zrychlí, neb ženy pracují 2x víc, než ženy! A hned se zvednou důchydy žen, ale jsem zvědav, jak bude 61 letá žena dělat asfaltérku, či 50 letá rubat uhlí.

 

Za druhé pláč, že ženy na mateřské přicházejí o důchodové peníze. Další zhovadilost snadno změnitelná: přece lze v době mateřské rozdělit z platu zaměstnaného (dnes už jsou to i ženy, zatímco muži mají i kojit) provést odvod na důchodový účet 50% : 50% otce i matky! Taková maličkost a rozepře by byly hned ukončeny a poslanci by se s poslankyněmi mohli přestat hádat.

Místo toho genderová sběř vymyslela "kojící otce na mateřské".

To se převzalo z SSSR.

Tam také chtěli rozdojit kozla.

 

 A to divadlo z domovní schůze v osobě Maláčové naleznete zde: divíte se, že po té frašce už nikam chodit nechce?

  7. 2. 2019

7. 2. 2019

Balíček na podporu rodin

 

 Paní domovnice Maláčová ječí, o kom z žen a samoživitelek v hospodách se mluví. Tak třeba zde:

Pani uječená domovnice Maláčová z ČSSD - co to je?

 

Pani Maláčová, lhát se nemá!

A pak slyšíme, jak ječí na každého, kdo oznámí o zneužívání dávek, o ženách, které tahají děti do hospod, o ženách, které nechtějí pracovat, ale chtějí větší důchody než muži, kteří většinou dřou. (Samozřejmě se to netýká lemplů jako jsou "Člověk v tísni či Evropské hodnoty". Ti by měli mít dokonce menší důchody, než jsou nejnižší v čele s Pánkem a napůl ženou Jakubem Jandou)