Vytisknout

Opět se opakuje situace jako před vstupem do EU, kdy šmejdi v čele s Vydrou, Boužkovou, rodinou Moniky Pajerové a pár jim podobných obsadila všechny penězovody - cecíky dotací včetně vysílacích hodin a z opačného spektra se do veřejnoprávních televizí mimo Klause (a i ten dostal minilimit) nikdo nedostal. Hrabali, až praskali ti Vydrové, Boužkové či Pajerové. Již vzhůru k nebesům zářné Brusele!

 

A dnes opět

Fanatický zastánce Evropské unie ohýbač pravdy Václav Moravec si pozval

  1. Prapodivný ředitel prapodivné genderové školy z Dijonu pod názvem kampus Sciences Lukáš Macek - zarytý unionista
  2. Fanatický přívrženec Evropského parlamentu vyobcovaný Pavel Telička - zarytý unionista
  3. Luděk Niedermayer - TOP 09, zarytý unionista

 

A hned od první minuty to začalo. Urážky, urážky a urážky, že se Brusel obětuje, utrhuje si od úst a ta nevzdělaná a debilní zaostalá část společnosti se prý nechala zmanipulovat zrádci a nikdo nevěřil těm moudrým a inteligentním jako je Moravec, Macek, Telička a Niedermayer. A oni to s námi myslí tak dobře...

A celou dobu tato prapodivná partička vykládala,jak Britové podlehli propagandě a vážně probírali, co si mysleli a přitom myslet měli. Jak ti hloupí odpírači Bruselu (tím mysleli i nás) nechápou, že ten úžasný projekt je z lásky k nám a bez Bruselu se neobejdeme, my, hloupí odmítači Bruselu.

Hvězdná pěchota: vědí, co si máme myslet

A že Britové to poznají, protože jak odejdou, už se jim ani slunce nerozsvítí a bude tma. Že přestanou létat letadla, jezdit vlaky a stále se ptají: co vlastně chtějí se ptá myslitel inteligence Macek. A že tragédie je referendum, že to je iracionální, že mají rozhodovat inteligenti jako Mackové. A celým pořadem se line otázka, co vlastně chtějí, když se mají tak úžasně.  A prý jsou nezodpovědní.

Zajímavé na tom je, že si kladou otázky, pláčí nad tím, jak my, co Brusel nechceme jsme hloupí až blbí, ale do studia si Moravec nepozve nikoho z nás, co bychom mu to před občany mohli jasně vysvětlit. A ta hrůza této ohýbací partičky je v tom, že takto nám mohou říkat, co si máme myslet, ale my si stejně děláme, co chceme, neposloucháme je a myslíme si, co chceme my.

 

 Nejen že víme, co si máme myslet, ale především víme, co chceme.

Deinstalovat Lisabonskou smlouvu,

snížit na polovinu dotace a mzdy v Evropské unii a začít volný obchod napříč Evropou.

Ale bez povolení Bruselu.

A to na začátek stačí.

 

Ale to se ta extremistická parta u Moravce bojí i pomyslet, natož o tom diskutovat!

Kéž by to byla pravda: Česká televize si to ale evidentně nemyslí!

 

 A pozor: Evropa není Evropská unie! My do Evropy patříme, ale do Evropské unie ne!