Vytisknout

Letiště Ruzyně bylo ustáleným názvem, než si parta extremistů kolem Slováka Fero Feniče udělala kšeftíček, který zaplatili občané: přejmenovali Letiště Ruzyň bolševickým způsobem na Letiště Václava Havla a šaškárna byla na světě. Mezi lidmi se používají různé přesmyčky jako Letiště opilce, Letiště kokty Havla a došlo to už tak daleko, že se mnozí za bolševickou adoraci Stalina či Václava Havla stydí.

 

Jistě, Stalinův pomník šel zbourat, ale má se zbourat Letiště Václava Havla?

Lidové noviny sice píší, že signatářům je vyhrožováno. Podvodník ze Slovenska Fero Fenič nechce přiznat, že nejenom Pražáci se s tímto ubohým přejmenováním neztotožnili, ale dokonce se většina občanů České republiky za názvy: most Klementa Gottwalda, Gottwaldov, Letiště Václava Havla strašně stydí a zatímco mnohde se už původní názvy vrátily: Gottwaldov je zpět jako Zlín, Letiště Ruzyň se stále Českou televizí a ampliónem hlásá jako kult Václava Havla - letiště.

Vraťte Čechům, Moravákům a Pražákům Letiště Ruzyň zpět a donuťte Slováka a zakladatele kultu osobnosti Václava Havla, ať vrátí miliony!

 

Fenič vypnul web s peticí o přejmenování letiště na počest Havla. Podepsaní měli problémy v práci, napsaly Lidové noviny

 

 Proč? Máme právo vědět, kdo všechno adoroval kult osobnosti Stalina, stejně tak Václava Havla!

 

Nastal ale čas připomenout, co se stalo v roce 2012 - urážka českého národa!

 Neuvěřitelná drzost a zpupnost Slováka z Nižné Šebestové , který se nakvartýroval do České republiky. Doslovně oznámil, když lidé protestovali proti kultu osobnosti Havla:
 

„Myslím, že všichni ti lidé, (Češi) kteří se ozývali a měli negativní reakce, jsou frustrovaní z doby, ze svých neúspěchů a problémů.“ vysmíval se Slovák gay Fero Fenič.

„Kdežto zatímco když něco dělám já, tak v to věřím. To patří k mé profesi. A nejen, že věřím, ale také se snažím tu myšlenku dotáhnout do konce.

A já myslím, že to psali hlavně starší lidé, protože mi byly třeba zasílané mnohostránkové rozbory…“.

 

Na rozdíl od něho, který kydal hnůj na východním Slovensku a pohrdal zemědělskými rodiči, tito starší lidé zažili fašistické nápisy, které po válce strhávali a pochovávali tisíce mrtvých. Tito lidé (staří a starší) zažili bolševické manévry  na Moravě s nápisy: Zlín – Gottwaldov – Zlín, v Čechách likvidace Masarykova nádraží, Pankrác metro jako Gottwaldova aby zase byla Pankrác, dokonce i slovenská Gerlachovka byla Stalinův štít, aby se posléze jmenovala Gerlachovka a s tím hrůzy spojené!

PRAHA Po smrti Václava Havla spustil Fero Fenič web s peticí, která žádala pojmenování ruzyňského letiště po zesnulém exprezidentovi. Povedlo se a známý režisér internetovou stránku pustil z hlavy, sedm let si na ni ani nevzpomněl. Ne tak ale lidé, kteří na ní donedávna byli uvedeni.

Někteří z nich začali mít zhruba v posledním roce problémy v práci. Jako důvod přitom uváděli právě fakt, že figurují na seznamu lidí, kteří se takto symbolicky přihlásili k Havlovu odkazu. Feničovi dle jeho tvrzení začaly chodit e-maily s žádostmi, aby některé signatáře z webu vyškrtl. Nakonec se proto rozhodl stránku úplně vypnout. Od minulého čtvrtka je tak adresa www.letistevaclavahavla.cz prázdná.

„Pána jsem vymazal ze seznamu, aby neměl potíže,“ řekl Fenič pro Lidové noviny. Takových žádostí mu ale přišlo během minulého roku více hlavně po posledních volbách do Poslanecké sněmovny a volbě prezidenta. Nakonec se raději rozhodl celou stránku s více než osmdesáti tisíci podpisy raději zrušit.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/letiste-vaclav-havel-petice-fenic-politici.A190226_111507_domaci_zaz

 

Slovenský podvodník opět lže. Většina Pražáků (ale upřímně i ze všech koutů Čech a Moravy) odmítá nadále název Havel, právě viz výše přidává adjektivum opilec či santus a stává se z toho ostuda jak Stalinův pomník - kult osobnosti.