Vytisknout

Zatímco Babiš odletěl vzdát poklonu pánovi do Bílého domu, Poláci dělají v Evropě orgie, ale zločinec je Orbán a Česká republika, protože se občané už proti Bruselu bouří. Ukažme si fakta, co se zde děje.

 

 Nejdříve Maďaři

Orbán podle kritiků překročil hranici, Evropská lidová strana bude hlasovat o vyloučení jeho Fideszu

 

Proč Poláci nikomu skoro nevadí, když kradou v Německu, převážejí ukradená auta, na silnicích se chovají jako sběř, vyvážejí závadné potraviny a zamořují životní prostředí? Jsou oddaní provokatéři k Rusku. A výsledky jsou znát. Polské ministerstvo obrany (MO) schválilo desetiletý vyzbrojovací program pro roky 2017 až 2026. Během tohoto období polské ozbrojené síly získají zbraně za 185 miliard zlotých, tedy za více než 1,1 bilionu korun. Nejvíce pozorností budí program Harypje. Podle polského ministra obrany Mariusze Blaszczaka Polsko „co nejrychleji“ nakoupí 32 stíhaček páté generace, tedy F-35A Lightning II. Dále integrace systému Patriot PAC-3+ (Patriot Configuration 3+) do polské PVO. Podle americké Agentury pro obrannou spolupráci (DSCA), která je zodpovědná za prodej amerických zbraní do zahraničí, úřad také schválil prodej 20 raketových systémů HIMARS. Jde o vysoce mobilní systém, který má doletovou vzdálenost až 300 kilometrů.

 

Co na tom, že se Poláci po Evropě chovají jak zvířata? Nakoupí zbraně a to se počítá. A zda se vyváží do České republiky kafilérka, potraviny s pesticidy nemá prý cenu řešit.

 

Nyní přichází další útok proti nám

 

Brusel v rámci prvního společného mechanismu začne od dubna prověřovat přímé zahraniční investice do 28 členských zemí, aby zajistila bezpečnost, veřejný pořádek a strategické zájmy Evropy.. Uvedla to dnes Evropská komise. Opatření, které komise představila v roce 2017, dnes byla schválena na ministerské úrovni. "S novým systémem screeningu jsme nyní schopni mnohem lépe zajistit, aby investice pocházející ze zemí mimo EU skutečně prospěly našim zájmům," uvedl předseda EK Jean-Claude Juncker.



Evropská komise bude moci na základě nového mechanismu požádat o informace a sdělit názor konkrétnímu členskému státu, ve kterém je zahraniční plánována. Konečné rozhodnutí, zda investici povolit, bude prý zatím na dotyčné zemi. Do budoucna ale bude mít Brusel rozhodující slovo, abychom si náhodou nevyskakovali.

Pointa je v tom, že od nás jde minimálně 600 miliard ročně západu, zatímco polská žebrota natahuje dlaně. Ale půjdou vyhrožovat Rusku, a tak se jim toleruje vše.

 A propaganda se rozbíhá: zatímco proti Bruselu a Evropské unii je stále u nás mezi 70 - 80% občanů, výzkum CVVM už zjistil, že prý Brusel milujeme. Pouze se neví, jak k záhadným číslům došel. Že by mezi studenty Člověka v tísni?