Vytisknout

Už několik měsíců je slyšet z Prahy 10 zoufalé volání o pomoc. Ukrajinci, bordel, špína, smrad, odpadky, katastrofa a humus. A kdopak tam vládne za hvězdy politického nebe? Hlavně když kritizují jižní Itálii za špínu a nevládnutí!

 

 A totéž potvrzují ParlamentníListy.cz, které  oslovily také městkou polici a magistrát hlavního města, kteří na rozdíl od těch, jichž se problém dotýká přímo, odpovědi zaslali.

Naše redakce od čtenářky z Vršovic dostala sérii fotografií z ulice Kodaňská po celé její délce nafocené během 30 minut kolem desáté večer. Na těchto fotografiích je vidět zhruba třicet špatně zaparkovaných automobilů. Tuto skutečnost jsme si byli osobně ověřit a v oblasti mezi ulicemi Vršovická a Kodaňská jsme napočítali na pět desítek špatně zaparkovaných aut. Parkování na chodníku, na trávě, na přechodech pro chodce, na zákazech, na zebrách, na pruzích pro slepce, za jinými auty? Není problém. Občany zde deptá nejen nepořádek a parkování samotné, ale také bezpečnost, která je díky těmto problémům horší než jinde. Naše redakce proto oslovila všechny desítkové zastupitele, radní a senátorku-starostku s dotazy. Výsledek? Ani jeden ze 45 členného zatupitelstva se k situaci nevyjádřil.

 

potvrzení i z Parlamentních listů
zoufalí lidé píší do Parlamentních listů

Rvačky o funkce, další blondýna žena v čele. Renata Chmelařová. Tak to je ta nová nomenklatura nepolitické politiky. A jak se taková nomenklatura starostkou a dokonce senátorkou? To stojí za přečtení! Aby se dostala k veslu, spojili se:

VLASTA - koalice občanů Prahy 10

KDU-ČSL

Liberálně demokratická strana Bursíka

Navíc do senátu se připojily:

Chmelová do senátu – Vlasta: občané Prahy 10

Piráti

10 pro domácí

 

Ano, tak se sbírají funce, ale práce? A kdopak že dnes tomu masakru velí mimo sběratelky funcí a senátorky Chmelařové?

Místostarostové

Ing. Jana KOMRSKOVÁ, 1. místostarostka 

Volební strana: Česká pirátská strana

 

Ing. Petr BENEŠ, místostarosta

Volební strana: Česká pirátská strana

 

MgA. David KAŠPAR, místostarosta

Volební strana: VLASTA - koalice občanů Prahy 10, KDU-ČSL, STAN a Desítky pro domácí 

 

Filip HUMPLÍK, místostarosta

Volební strana: ODS

Ing. arch. Martin VALOVIČ, místostarosta

Volební strana: ODS

 

 Pokud jsou to ta nová košťata, co měla vymést chlív, tak se zdá, že ho naopak za dva a kus roku přimetla. Piráti, ODS a prapodivná stokoalice. Z vaší podpory kmotrům navzdory, tvrdila Chmelová na volební šaškárně. Vlastně je to pravda...