Vytisknout

Teda vy, co píšete o Rusku, ani nevíte, že vás řídí styční důstojníci, kteří vám zalezou do hlav a vy jako užiteční idioti píšete o Putinovi, že je Putin.

 

Tak takto expertně vykládá expert datový Vrábel, který sice nepředloží žádná tvrdá data, což znamená, jak je ten Rus rafinovaný, zatímco chudinka Američan NATOvec a Europeista je ovládán temnými silami styčných důstojníků zalezlých v mozcích užitečných idiotů.

Tak to vážně nemá chybu: kolik může brát eur takové pako, co rozvážně vykládá tyto bláboly?

 

Jak se pozná užitečný idiot v praxi? (Třeba já - příklad) Snadno.

Podívám se na internetu do veřejných zdrojů na zadlužení Ruska a USA. Pokud zjistím, že Rusko má malý dluh, zatímco USA obrovský a napíši to, jsem ruský troll.

A čím více lidí si přečte, že Rusko má malý dluh a USA velký, tím větší jsem užitečný idiot řízený styčnými důstojníky Ruska, aniž o tom vím.

A Facebook mi tím napomáhá.

Ne, to není vtip, pouze parafráze datového experta prý i pro NATO.

Jeho slovníkem je možná, asi, pravděpodobě, a bez spojení agent Ruska a Číny ani ránu. Že nás a Merkelovou odposlouchávají USA? Není možná, jsou to převlečení Rusové a Číňani.

 

Také vás napadá, že to musí být magor, či člověk, který se nestydí ze sebe udělat za eura blba, i když se mu lidé smějí? Jistě, někteří si pro korunu (euro) nechají vrtat koleno, jak se lidově říká, ale přece je nějaká hranice. Nebo už ne?

 

Brexit je prý v zájmu Ruska, tvrdí tento datový superexpert Vrábel za eura.  Ty stovky lidí, kteří jsou užiteční idioti, pomáhají rozšiřování té zprávy. To je první úroveň. A ti užiteční idioti prý podporují oba tábory, aby tím prý rozdělili celá společnost. To je ta druhá část. A oni (my) to dělají s rozmyslem, protože podporují oba názory. A tím prý radikalizují společnost. Vrábel je přesvědčen, že Rusko a Čína jsou velmi aktivní na sociálních sítích. „Oni využívají naše slabiny a to, co jsme jako Západ vymysleli, takže klíčovou roli hrají sociální sítě. Především Facebook, to je platforma, která se podílí na rozvracení demokratického zřízení na Západě nejvýraznější měrou. Jejich princip je ten, že se snaží narušit naši demokracii, protože oni jako nedemokratický stát s námi nedokážou držet krok v byznysu,“ poznamenal Vrábel především na adresu Ruska.

 

A tomu datovému expertovi Vrábelovi zatím data neprozradila, že Čína už je ekonomicky i technologicky před USA, v mnohém i Rusko, na technologie v USA schází experti, protože utekli a vrátili se domů předevšímdo Asie a třeba Boeing dnes zoufale schání experty a padají mu letadla díky zaostalým technologiím.

Takže datový expert na data Vrábel neví, jaká jsou skutečně data v roce 2019.

Proto je také expert na data České televize...

 

Co je záhadou?

Všechna data z facebooku jdou do USA a proto Rusko založilo VKontakte či VK.com. Přesto do očí tvrdí vytřeštěnému redaktorovi, že ta data sbírá Rusko a Čína.

Pravděpodobně senát ve starém Římě řídilo Rusko a Čína, protože tam hádky byly běžné a facebook toho využíval.

A jednotný názor že je totalita (což je pravda), ale demokracie a hádky s tím spojené už nejsou demokratické rozepře, nýbrž řízená diskuze styčnými důstojníky za pomoci užitečných idiotů v zájmů Ruska, tvrdí hvězdná pěchota Vrábel.

Také se vám vkrádá do mysli otázka, zda ti idioti nejsou ti, co si myslí o druhých, že jsou idioti? Vrábel z party Jakuba Jandy, generála Petra Pavla, Petra Koláře a Evropských hodnot jsou tím zářným přírodním úkazem.

 

Česká soukromá „zpravodajská služba“ pracuje globálně

Ředitel Semantic Visions František Vrabel jako hvězdná pěchota (ale za eura)

 

  Datový analytik Vrábel: Facebook obchoduje s vaší identitou, je nebezpečnější než Rusko