Vytisknout

Trapná senátorská estráda, kdy žádají odvolání prezidenta Zemana, odvolání ministryně Novákové, odvolávají Číňany, otevírají senátorské pseudoambasády na Tchai-wanu či v Tibetu  a adorují vojska USA na našem území.

A pro upřesnění: nejsou naopak tito senátoři skuteční zločinci vůči svému národu, když měří každému jinak? (Většinou se přidává i geniální knížepán a "Demokratické komando" poslanců...)

 

Srovnejme si prosím jejich inteligenci, či dokonce útok na mír a demokracii v konkrétních kauzách

 

Katalánsko - Tchaj-wan

Kosovo - Krym

Všimli jste si, že ani ÚSTR (divný ústav nedělající nic), ani extremisté ze senátu neprotestují za persekuce a politické soudy za LEGÁLNÍ, DEMOKRATICKÉ REFERENDUM Katalánců ve Španělsku, kdy za toto smyšlené nařčení hrozí politické procesy se sazbou 15 let? A to je "demokratická Evropa a dokonce Evropská unie".

 Zatímco Katalánci neudělali nic horšího, než že demokraticky vyhlásili referendum za svobodu a za to mají být odsouzeni k patnácti létům tvrdého žaláře, tchajwanská prezidentka v novoročním projevu prohlásila, že Čína musí využít mírových prostředků ve vztahu s Tchaj-wanem a respektovat jeho demokratické hodnoty. A zatčena není. Asi je to tím, že ve Španělsku je "demokracie", kdežto v Číně prý komunistická totalita.

Zatímco Kosovo bylo násilně obsazeno za pomoci Biľaků a zvacích dopisů americkou armádou (základna Bondsteel) po šíleném bombardování srbského Bělehradu, Krym díky referendu a statusu nezávislého území zakotveného v ukrajinské ústavě legálně opustil společenství s Ukrajinou a přidal se k Rusku. Asi proto, že v Srbsku bylo mírové humanitární bombardování, zatímco na Krymu šli lidé v poklidu k volebním urnám, je zločincem Rusko, nikoliv USA.

Zajímavé je, že Hongkongu a Macau již Peking dovolil vysokou míru autonomie, protože se dokázali dohodnout na pravidlech, naopak Tchaj-wan se pokouší dokonce vyvolat válku. Prezidentka Cchaj Jing-wen před dvěma léty prohlásila, že Tchaj-wan přikročí k výrobě vlastních ponorek.

 

 Seznam signatářů otevřeného dopisu - další senátorské estrády odvolávačů:
Miroslav Antl (za ČSSD)
Lumír Aschenbrenner (ODS)
Miroslav Balatka (za STAN)
Mikuláš Bek (za STAN)
Michael Canov (za STAN)
Jiří Carbol (KDU-ČSL)
Tomáš Czernin (za STAN)
Alena Dernerová (za STAN)
Pavel Fischer (nezařazený)
Tomáš Goláň (za SEN 21)
Václav Hampl (KDU-ČSL)
Marek Hilšer (za STAN)
Petr Holeček (za STAN)
Jan Horník (STAN)
Miluše Horská (za KDU-ČSL)
Václav Chaloupek (za STAN)
Renata Chmelová (za KDU-ČSL)
Šárka Jelínková (KDU-ČSL)
Lumír Kantor (za KDU-ČSL)
Ladislav Kos (za SEN 21)
Rostislav Koštial (ODS)
Patrik Kunčar (KDU-ČSL)
Václav Láska (SEN 21)
Zbyněk Linhart (za STAN)
Zdeněk Nytra (za ODS)
Jiří Oberfaltzer (ODS)
Petr Orel (za SEN 21)
Zdeněk Papoušek (za KDU-ČSL)
Herbert Pavera (za STAN)
Přemysl Rabas (za SEN 21)
Jiří Růžička (za STAN)
Jan Sobotka (za STAN)
Leopold Sulovský (za STAN)
Radek Sušil (ČSSD)
Petr Šilar (KDU-ČSL)
Jaromíra Vítková (KDU-ČSL)
Jiří Vosecký (za STAN)
Miloš Vystrčil (ODS)
Lukáš Wagenknecht (za SEN 21)
Hana Žáková (za STAN)

 

Upozornění: vůbec neřešíme, zda má či nemá být odvolána ministryně Novákové. I když minimálně za odchod zástupce pseudostátu Tchai-wanu určitě ne, když Katalánsko také nezastupuje sebe, či Španělsko. Ale upozorňujeme na znuděné, extremistické senátory, kteří občas za obrovské peníze příjdou do práce a místo práce dělají cirkus a divadlo.