Vytisknout

Extremistická opozice v čele s Fialou, Piráty a TOP 09 útočí na Ťoka za excesy, které ODS a další parta v čele se Sobotkou sama zavinila: kontrola kontrol, co kontrolují kontroly zablokovala vše a nyní se z toho nedá vylézt. (Bohužel Babiš v bolševickém systému pokračuje. Ale...

 

To zásadní, proč má dostat ministr Ťok padáka, je jinde: generální řediteství si z něj a ze všech řidičů dělá šprťouchlata a místo aby tam udělal ministr průvan, je na ně příliš hodný.

Asi jste všichni zažili, že na stavbách se nepracuje. Ale co nepracuje: nasmlouvají se opravy, nasmlouvají se desítky oprav a pak... Pak nic, ale nervy pracují.

Pak řidiči šílí, nehodovost stoupá a pan generální se nám směje do obličejů.

Kdo dělá smlouvy kdy začít uzávěrky? Kdo dělá smlouvy, aniž kontroluje průběh uzávěrek a průběh oprav? Nikdo a pan generální Jan Kroupa a parta z ŘSD se směje. Já nic, já muzikant.

Sice je k vzteku na D1, když je tam deset uzávěrek a pak se ještě přihodí nehoda. Nervy odcházejí na pochod Praha - Prčice. Ale rozum chápe, že prostě opravit se musí. Ale když jedete po relativně nové dálnici do Teplic a ve všední den i o víkendu je uzavřeno desítky kilometrů, nikde ani noha nebo se tam plácá jeden Ukrajinec a dloube se v nose...  I za bolševika se prostě až noc před opravou uzavřela silnice a po opravě otevřela. Nyní se to uzavře snad v okamžiku smlouvy a pak se týdny čeká, až se firma uráčí opravovat. Je to normální?

Kde jsou kontroly v terénu, místo aby od klávesnice kontrolovaly EET? Proč byla odejita pani Pošvářová?

Tento důkaz jste asi zažili všichni - na snímcích je zácpa až skoro do Mladé Boleslavi. Uzavřená silnice, nikde ani noha a firma možná někdy začne opravovat. A nebo také ne, hlavně, když smlouva je podepsána a peníze zvyšují HDP Babišovy vlády!

Začátek - prý se pracuje
prý se pracuje
prý se pracuje
prý se pracuje, takže zdržení 2 hodiny a řidič žasne ( a není to náhoda, dělá se tak všude)

Takže rádio hlásí zdržení půl hodiny, ve skutečnosti dvě. I na druhé straně je uzávěrka a nikde ani noha. Je otázkou, zda si dělají z lidí legraci, ale u ŘSD by měl ve vedení přejít fičák. Nejen geneální, ale celé vedení! Naprosté bezvládí. Kdo jezdí na Teplice to samé. Kdo jezdí na některých úsecích D1 to samé. Dokonce museli v prosinci posouvat betony. A generální se směje.

A znovu: lze pochopit, že řidiči jsou naštvaní z uzávěrek, lze však pochopit, že se opravit musí. Ale nasmlouvat zakázky a pak někdy někam poslat stroje a životní ovzduší pláče, nervy řidičů a spotřeba pohonných hmot stoupají do nebeských výšin?

Jak dlouho ještě?