Vytisknout

Bude se dělat referendum tak dlouho, až protestující vykysnou. My zatím budeme podplácet a korumpovat dotacemi a veřejnoprávními médii ty, co budou podporovat nás, dal by se přeložit monolog Slováka Babiše do češtiny, který se díky penězům stal českým premiérem.

 

Nás nějaká pitomá demokracie a vůle lidu nezajímá. My žijeme z peněz, které nám ze zákona zaplatíte a přece si to nenecháme vzít, hřímá dotační mág Agroferu Babiš, stejně jako budoucí rentiér Evropské unie (které jim platí do konce života občané České republiky) Svoboda z KDU-ČSL. 

 

A doslovně

„Pokud by to dopadlo druhým referendem a oni zůstali, byl by to ideální stav,“ tvrdil už před odletem do Bruselu.

A podobně mluvil i nejvlivnější Čech v Evropském parlamentu, lidovec Pavel Svoboda. „Naše frakce už toho má plné zuby a její nejčerstvější postoj je ten, že by ráda prodloužila lhůtu za podmínky, že Británie uspořádá referendum,“ říkal Svoboda.

 

 

Neuvěřitelná drzost a špína československy šišlajícího premiéra za Českou republiku Babiše. Takže referendum a vůle lidu je komedie? Co si to dovolují?

 

„Je to špatné, že se Evropská unie chová vůči Spojenému království a brexitu tak tvrdě,“  „Někdy v životě musíte nechat lidi vydechnout, aby se vám to nevrátilo,“ vzkázal Trump unijním státníkům. Prezident Trump doufá, že po brexitu vyjedná s Londýnem novou, velkou obchodní dohodu. Zástupci amerického obchodu se na vyjednávání s Británií už připravují.

A dotační vůdci v čele s Babišem nad Trumpem šílí!