Vytisknout

Ověřovali jsme několik desítek podezřelých (ve formě jednostranných až aktivistických) dovolání a iniciování Pavla Zemana dosazeného Jiřím Pospíšilem z bruselského Eurojustu a Jana Laty prezidenta Unie státních zástupců a výsledkem byl dopis, zaslaný panu prezidentu Zemanovi.

 

Důvod je jasný: obyčejný občan může být ovlivněn mediálními kauzami, ale třeba je jejich práce vyvážená. Bez odborného posouzení však nelze odsudek či dokonce rozsudek vyslovit. Ale kauzy mediálně propírané jsou příliš jednostranné, zatímco z našeho hlediska vůči těm, kteří jsou chráněni "podporováním Evropské unie" není vůbec konáno (opakuji může to být pohled z neznalosti), rozhodl jsem se požádat prezidenta republiky, aby v zájmu demokracie a a svobody zakotvené v Ústavě toto inicioval a požádal o prověření jejich činnosti.

Zde je originál

 

 Když se k tomu připočte prapodivné manipulování s právem státního zástupce Ivo Ištvana (zděšeným občanům vyhrožoval speciálním konstruktem práva), které vykládal při svržení vlády jak v banánové republice o milionech a kilech zlata a zvrhlo se to na žárlivé sledovaní sokyně a kabelky tehdejší pani Nagyové (Nečasové), máme excelentní státní zástupce jak na dlani. Zda jsou aktivní, či aktivističtí jednostranně nechť si udělají obrázek i občané země české.

 

 Dodatek: právo má být čitelné pro všechny, nikoliv aby se kroutilo jak paragraf!