Už týden se mluví o hrdinné americké armádě, a možná, že 9.května (nové dějiny 8.května) vystoupí udatný původně bolševický generál Petr Pavel a oznámí, že "z leknutí" se bojů náhodně účastnilo i pár ruských vojáků a nějaký generál Svoboda.

Zvěrstva překrucování dějin se dostala do nejvyšších obrátek

Smutné je, že mnozí pamětníci ještě žijí, že za skutečné hrdiny jako je generál Ludvík Svoboda, který musel probojovat šílenou cestu pokrytou krví českých a slovenských občanů hovoří zrádci a spodina, která se zavděčí každému, komu cinká zlato a dolary v kapse!

 

Mohl ještě někdo víc urazit generála Ludvíka Svobodu?

 

Armádní generál Ludvík Svoboda
Armádní generál Ludvík Svoboda

 

Naše generace od padesáti let výš slyšela hrdinné příběhy tolikrát od útlého dětství, že jsme slyšet nechtěli a naslouchat odmítali. Bylo toho moc. Nyní se nám to vrací.

A my, naše generace, jsme bohužel zapomněli.

Jaký je to obrovský rozdíl mezi těmito bojovníky a hrdiny, kteří nasazovali své životy. Naši rodiče, tátové od rodin, aby ubránili naši vlast a dnešními vojáky, kteří za peníze slouží kdesi pro kohosi. Přesto si máme více vážit dnešních vojáků, kteří kdesi pro kohosi slouží v daleké cizině, ale vůbec neznáme ty, kdo naši vlast pro nás, naše děti a vnoučata vybojovali zpět a vlast nám vrátili!

 

legendární tank 23 - pozorně si prohlédněte, je na něm vidět, čím prošel
Zde, na Smíchově v Praze 5 byl symbol č.23, ale nerozbombardovaný podobný typ vystaven, samozřejmě vyleštěný

 

A takto zesměšnili Ludvíka Svobodu a Rudou armádu noví vykladači dějin - torzo tanku!

Může být něco horšího, než pohrdání těmi, co položili životy za naší vlast? Češi, Moravané, Slezané, Slováci, Rusové, Ukrajinci, Rumuni, Srbové...

144 000 ruských vojáků padlo za osvobození Československa. Za svobodu. Obyčejných kluků a tátů od rodin. Bylo zabito strašné množství žen i dětí pod nacistickou hrůzovládou. Pak vylezou nějací šmejdi a všechny památky zničí? To nebyli politici, to byli kluci a chlapi, to byli hrdinové. A šmejdi, co pracují pouze na destrukci, nikdy se o nic nezasloužili, pak stojí v čele špinavých urážek?

 

Jenom lidské hovado zamění boj o lidské bytí a svobodu 1945 s obdobím, kdy USA vraždily ve Vietnamu (1968) a útočily na SSSR z východu a SSSR si logicky udělal obrannou hranici na nejzápadnějším území - bohužel v Československu. Ano, byla to okupace, ale na pozadí zabijáků z Pentagonu ve Vietnamu logická! A toto bylo osvobození z roku 1945, grázlové nevzdělaní!

 

Ne, generále Ludvíku Svobodo, my, obyčejní Češi, Slováci, Moravané, Slezané i Slováci nikdy nezapomeneme, naše děti a vnoučata nikdy nezapomenou a na zločinné překrucování dějin do konce života nepřistoupíme!

Čest vaší památce, skutečný hrdino generále Ludvíku Svobodo a děkujeme Rudé armádě, že její zásluhou byl mír do Evropy vrácen a Československo (Česká republika a Slovensko) nebylo vymazáno z mapy světa.

Nikdy, nikdy nezapomeneme a navždy upřímně děkujeme!

 

 P.S. Retardovaní jedinci tvrdí, že když byl originál v boji zničen (a skutečně nás tank s číslem 23 osvobozoval), nemá právo lid český vystavovat jeho repliku, tudíž neplatí, že tank 23 bojoval. Na pozadí toho však zjišťujeme další balast: pokud Rusové Prahu v květnu v roce 1945 neosvobozovali, jak se stalo, že byly ruské tanky zmasakrovány?