Vytisknout

Mohla jsem si s Vámi otevřeně popovídat. Říkal jste mi, že se nesmím ničeho bát a jít si za svým cílem a snem,“ píše v otevřeném dopise generálmajoru Hynku Blaškovi bývalá zdravotní sestra z Ústřední vojenské nemocnice v Praze.

 

Informace

Na volebním lístku do europarlamentu smíte zakroužkovat pouze dva kandidáty

 

Kolegové charakterizují velitele společných sil generálmajora Hynka Blaška jako přímého člověka se značnou osobní autoritou. Má obrovské charizma.

Před 11 lety přišel generálmajor Hynek Blaško o svého devítiletého syna Jakuba, kterého znásilnil a zavraždil slovenský pedofil Antonín Novák. „Znovu stojím nad rakví syna a nenávidím tento svět, který se nedokáže vypořádat s takovým lidským odpadem jako je jeho vrah“ napsal ve své osobní zpovědi. Vy všichni, kteří nekonáte, i když je to vaše povinnost vůči nám občanům této země, vy všichni, kteří jste vykládali, jak si migranty vezmete k sobě do rodiny pak zapalujte svíčky na místech tragédií a tvařte se jako trapně truchlící pozůstalí do doby, než jimi skutečně budete, psal s hořkostí generál Blaško.

Od roku 1968 studoval nejprve rok na jazykové škole v Ostravě, pak pět let angličtinu a francouzštinu na Karlově univerzitě v Praze. Od roku 1974 veřejně vystupuje. Roku 1976 na podnět olomouckého kulturního inspektora Tylšara dostal půlroční zákaz činnosti od Středočeské krajské agentury za to, že si při vystoupení zul boty. Mluví plynule polsky, anglicky a francouzsky. Po změně režimu byl opět nepohodlný za své postoje k "homosexualismu, Evropské unii, Islámu a liberální politice bezbřehých převracení hodnot" a tak mu chtěli přišít spolupráci s STB. Všechny podrazy vyvrátil, a nakonec autoři uvedli, že ji vyslechli pouze ústně od Vladimíra Justa, který se dokonce 18. listopadu 2005 Nosovi veřejně omluvil. Přesto i poté některé noviny informaci opakovaly. Dne 4. října 2006 vyhrál spor s Lidovými novinami a 30. listopadu 2006 vyhrál spor s Mladou frontou DNES. Je ženatý, má dceru Lucii.

 Kandiduje z č.15 na kandidátce SPD.

 

 MUDr. Ivan David, lékař a pedagog je všeobecně znám za své postoje.

A i PhDr Ing. Mgr. Jan Hrnčíř vysokoškolský profesor už své kvality a pevné postoje (o vzdělání ani nemluvě) už prokázal.

 

Ale pozor: kroužkovat smíte pouze dva, jinak je to neplatné!

Všimli jste si, že nikdo z kandidátů mimo předsedy (ten ale nekandiduje) ostatní nenapadá, neudává a dokonce nepráská jako Piráti, nechtějí zabíjet jako část ODS prezidenta, ale pevně hájí občany České republiky? Co chceme v Bruselu víc?

 

Pro připomenutí

Armádnímu generálu Ludvíku Svobodovi navždy děkujeme

 

 

Nikdy nezapomeňte, jak lehce jste svobodu ztratili a jak těžce a za cenu velikého úsilí a velkých obětí našeho a zejména sovětského lidu jsme ji dobývali zpět.

 Ludvík Svoboda