Vytisknout

To jsme vážně chtěli, když jsme cinkali klíči? Vážně jsme toužili, aby nám chátra vyhrožovala, abychom se báli na veřejných prostranstvích, abychom se báli o svoje ženy a děti, abychom se báli války?

 

Co když napadne americkou armádu preventivně v Čechách zkusit humanitární humánní bombardování a US ARMY srovnají Prahu, Ostravu a Brno se zemí jako Jugoslávii, Sýrii, Irák, Vietnam...?

 

Co bude dělat naše armáda, když USA zaútočí a Rusko se bude bránit? Nebo když US ARMY napadne nás?

US ARMY v Bělehradě
US ARMY v Sýrii

 

US ARMY ve Vietnamu
Zbyly vzpomínky
židovská ministryně zahraničí USA Madeleine Albright děkuje

 

Těch otázek začíná být příliš!

Vyhlásí BIS stranu ODS v příští zprávě jako extrémně nebezpečnou, když mají ve svých řadách potencionálního vraha prezidenta Zemana a komunálního politika - extremistu a nácka Novotného?

Co je to za stát, kdy vrah z ODS vyhrožuje prezidentu republiky Zemanovi  podříznutím a pak běhá po svobodě se slovy: tak tedy toho prezidenta dneska nepodříznu - sorry!

 

Co jsme za stát, když jsme se ještě nevzpamatovali z odchodu jedné okupační armády a už zde máme další? Proč se neudělá referendum, zda se přes náš stát mohou prohánět okupační jednotky a nikde není ukotveno a veřejnosti sděleno v jakém koridoru se maximálně mohou pohybovat, aby někoho nepostřílely?

Kdo je sakra pozval? Tenkrát to byli Alois Indra, Drahomír Kolder, Oldřich Švestka, Antonín Kapek a Vasil Biľa. 

Dnes zvací dopis napsal kdo?

 

Všimli jste si, že nyní Pentagon napadl Čínu, Irán, staví další základnu v Polsku, přes nás přejíždí každou chvíli nějaká tlupa zelených ozbrojených válečníků, a v tu dobu náhodně kolem americké základny nastala korupce v Kosovu za pomoci americké armády připravuje rozšíření v Camp Bondsteel. A zrovinka, když Srbsko vyjednává s Ruskem. Předtím Bulharsko, USA vyhrožují Německu za Nord Stream II, opět provokují v Sýrii, náhodně se zase bojuje v Libyi, USA vyhrožují Kubě a Venezuele a vždy je to boj za demokracii a mír s pomocí humanitárního humánního bombardování.

 Měli jsme zde sovětské tanky, ale byl mír. Měli jsme šťastné dětství. Nemuseli jsme se bát. A dnes?

 Americká armáda překročila naše hranice... Je květen, rok 2019. Co řekne propaganda dětem ve školách?