Vytisknout

Quod licet Iovi, non licet bovi - Co je dovoleno Jovovi, není dovoleno volovi. Čaputová a Soukup. Veřejnoprávní televize může urážet, může manipulovat, ale to je vše O.K., protože je zločin prováděn ve veřejném, europeiském zájmu. Opačně trest.

 

Česká televize hrubě porušila kodex nevyváženosti veřejnoprávního média a bezostyšně propagovala Čaputovou.

 

Česká televize má na Slovensko obrovský přesah až 2,5 milionu diváků. Navíc zde každý den pracuje až milion Slováků. Takže pomoc Čaputové Česká televize náležitě zneužila její adorací, ale tato nevyváženost je správná, protože všechna média na Slovensku také Čaputovou adorovala a propagovala.


Ne, to není vtip, takto odpověděla RRTV smrtelně vážně (viz níže originál) na stížnost, že podpora Čaputové ve veřejnoprávním prostoru těžce ovlivňuje volby druhého státu. (Co by udělal vyšetřovatel prezidenta Trumpa v USA Mueller, kdyby toto ovlivňování zjistil z vedlejšího státu či Ruska?) Takže Česká televize mohla propagovat Čaputovou, protože to dělala všechna veřejnoprávní média na Slovensku. Také se vám chce zvracet?

 

A do očí bijící:  3.5.2019 vyšla zpráva

Soukup musí zaplatit pokutu dvě stě tisíc. Reportáž na Barrandově nebyla vyvážená!!!

Společnost Barrandov Televizní Studio dostala od Rady pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) pokutu 200 tisíc korun za tendenční a nevyváženou reportáž v pořadu Moje zprávy z loňského listopadu.

 

 Takže nevyváženost, dokonce propagace zastánce Evropské unie je tolerována, dokonce schvalována a stížnosti smeteny ze stolu, ale médium, které Brusel a Evropskou unii nezbožňuje, bude trestáno za totéž, dokonce za daleko menší prohřešek pokutováno? Kde je ta demokracie a svoboda? Jak dlouho ještě toto pokrytectví bude v RRTV pod vedením čtyř členů ČSSD a dalších poklonkovačů Bruselu?

(Technická: RRTV musí měřit všem stejným metrem. Pokud Soukup "údajně" zalhal o soukromé společnosti, je od toho soud, aby Soukupa potrestal. Onen subjekt mohl požádat Soukupa o vyjádření a posléze soudní odškodnění, ale proč to neučinil, není záležitostí RRTV!)

 

 A všimněte si ještě jedné věci: ač Čaputová byla stále omílána, a ukázán jeden příklad z obludné propagace, RRTV nic nenašla, i když souhlasí, že byla, ale protože i na Slovensku byla, tak i u nás smí být. Argumentace jak ze Haškova románu "Dobrý voják Švejk". Jenomže tam je to román, zde hrubě ovlivňuje celý národ a volby. A nic...

 Navazující

Hrubé ovlivňování a vměšování do voleb veřejnoprávní Českou televizí na Slovensku? Ostrý protest k rukám RRTV - Čaputová...

Protektorátní totalita, cenzura, podpora Moravce a veřejnoprávní televize: fekálie pod gescí ČSSD