Lidé žasnou, kde se berou hromadné červené karty, kde se berou peníze pro zpěváky, ozvučení, na autobusy, vlaky, reklamy, kde se berou peníze na politické školení vašich dětí ve školách. Mimochodem, nejen Václav Havel v roce 1989 přísahal, že se politika do škol už nesmí vrátit. A dnes?

 

Možná se budete divit, proč "kopeme" za Babiše. Snadná odpověď. Odmítáme likvidaci někoho, kdo si přihrává malou domů a o tom nepochybujeme, aby byl nahrazen někým, kdo chce zlikvidovat celou zem a vnutit nás pod správu Bruselu jako v roce 1939 nacistiského Německa a Adolfa Hitlera. Věříme, (básnicky) že se v blížícím nebezpečí objeví Blaničtí rytíři, kteří nás ochrání.

Čestní a čeští.

A současně porazí Babiše na jeho poli: politickém. Čas už kvasí, ale ta dnešní marketingová chátra to není. 

 

Nyní je rok 2019

Samozřejmě nějaký jeliman Minář by bez placené klaky a markentingového zázemí nedokázal nic rozjet a hlavně platit akce za desítky, možná sta milionů.

Institut Václava Klause zmínil princip vymývání mozků, které Babiš a hlavně Plaga nedokázal s Hamáčkem zastavit. Z vašich dětí dělají idioty, vymývají jim mozky a vy se stále ptáte, kdo platí drahou aparaturu, jednotné transparenty, organizované šílenství, autobusy, vlaky, a platy neplaty zpěváků například Kluse.

Platíte to vy, občané, přes tunelování státu a MF - jmenovitě Schillerová nedokázala zatím zveřejnit, jak je to celé zacyklené.

Tak Velký Vůdce se našel. Kdy? V roce 2017. A kdo dal zadání?

 

Propletenec, který může rozplést jedině ministerstvo financí. Než to však dokázalo, parta kolem Karla Janečka, Libora Winklera, Neovlivní.cz, Fond proti korupci a Člověk v tísni spustila projekt, který zašťituje Česká televize a další. Koneckonců zde jsou přímo uveřějněni. Záhadou je, jaký má zájem Winkler s Frycem (bývalý majitel Mall.cz) na akci "Milion chvilek". U těch ostatních je to jasné: dotace, flákat se, dotace a flákat se za naše peníze. Pod komandem Bruselu.

Takže zde je autentický screenshot: podívejte se, kdo se podílí - neziskovka na manipulaci lidí stvořená neziskovkou za naše peníze. To nemá chybu.

 

 

.

A zde jsou

 

 A můžeme pokračovat. Není to ten Seznam, co přestal danit v ČR a daní na Kypru?

A ten káže o morálce a lásce k České republice?

Nesouvisí "náhodou" Winkler s Janečkem, který peníze vyhrál na burze jako Soros a zde skoro nedanil?

Je vážně Minář tak naivní, nebo prodejný?

 

 

 
 

Pro dnešek si všimněte ještě jedné zajímavosti: zde je zaháčkován OP Erasmus+, který se tímto rozkrádá. Dotační systémy měly být původně na obnovu a vyrovnání slabších států s bohatšími. A zde "vrah o morálce káže", kdy se operační fond OP Erasmus+ zneužívá k politickému nátlaku a nikoliv k účelu tomu stvořenému. Kdy začne "Brusel" vyšetřovat Českou televizi,  Mináře, Janečka, Kluse a převody peněz včetně žádostí, pod kterými se to ukrývá?

Je čas přejít do protiútoku.

Dotace jsou zlo. Šílené zlo. A zde je vidět, jak zloděj křičí chyťte zloděje. Demonstrace nejsou z podnětu obyčejných lidí, většinu to ani nezajímá. Ale boj jedné politické skupiny proti druhé a manipulace přes mainstreamová média, která jsou s tím propojena.

Pod heslem: Evropskou unii si rozvrátit nedáme! Proto musíme do škol navrátit bruselské SSM!

Zítra další díl. Propojení s Českou televizí.