Vytisknout

Všimli jste si, jak se vyprázdnila parkoviště v Praze? Pražákům je totiž nějaká pochybná kulturní fronta ukradená. Možná zůstanou puberťáci, aby se mohli legálně vyřádit. Jinak úprk z Prahy, takže prosíme, abyste Prahu nespojovali s kulturní frontou, která nám tahá peníze z kapes, i když dosahuje kvality herců na poloviční úrovni, než byli Kopečtí, Marvanové a další.

 

A co takový Minář, teda ten úžasný student, který je prý skvělý vůdce hodnoty Jana Žižky z Trocnova. Filozofická fakulta se ozvala,  prý je strašně, strašně náročná, protože každý může dělat v České televizi, může dělat Votápka a ten Minář, ten Velký vůdce Milionu chvilek prý dosahoval nadprůměných výsledků, než opustil školu. Prý dokonce uměl číst a psát a to už se na této zářné, politologické škole cení! Na FF UK studoval dvouobor Český jazyk a literatura – Filozofie, kde probíral teorii komunikace, takže může být po ukončení náročné fakulty mluvčí Ovčáčka, pokud bude Ovčáček zvolen do nějaké funkce. A to se cení.

Pokud... Pokud si však myslíte, že tahle šaškárna vznikla na údajnou odezvu Benešové za Kněžínka, tak vězte: to tvrdí pouze veřejnoprávní inteligentní médium a jeho ekipa. A veřejnoprávní roztleskávačky a roztleskávači. Stačí si totiž přečíst toho, kdo měl za bolševika zaracha (údajně) a přitom byl v každém filmu a každém seriálu. Ano, tušíte správně, třeba Saxana a jakýsi Hrušínský mladší. To je ten, co tvrdí, že dotace jsou svinstvo a pak žebrá na Praze 4 o dotace na jeho divadlo.A úspěšně je dostává v milionech, neb dotace odsuzuje a jimi u Babiše pohrdá.

Prostě co huba řekne, mozek nepochopí. Teda huba z kulturní fronty a odrostlých dětí SSSM, vlastně SSM Člověka v tísni.

 

Tak venkovani na Letné: ahóój. A vidle, vidle nechte doma. My Pražáci z Prahy jsme o víkendu kde? My jsme v...

 

P.S. Prý Pražák primátor houba Pirát z Gottwaldova Hřib v Praze zůstává. Tak nevím...

P.S.S. Jo a až budete odjíždět, ukliďte si po sobě ten bordel, na který jste na venkově zvyklí!

 Předešlé

Marketing "Milion chvilek": kdo platí megapodvod v zájmu Bruselu, kdo platí vymývání mozků na školách?