Vytisknout

Režie České televize bezhlavě útočí, aniž si uvědomuje,  že odkrývá čachry, které se v tomto extremistickém médiu provádí. Že Soukup měl na Barrandově pravdu, když říkal, že za začerňováním se ukrývá možná miliardová rozkrádačka.

Zvrácený Radiožurnál si neuvědomil, že zveřejněním odkryje švindly a čachry s penězi Václava Moravce a dalších dotovaných manipulátorů. Je to až k smíchu, jenom je záhadou, že se do toho nevloží policie a finanční správa na podezření možné rozkrádačky nezakročí!

 

Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) sháněl v minulosti informace o platech manželky ministra ČSSD či pracovníků České televize přes lobbistu Tomáše Horáčka, stíhaného nyní policií. V pondělí to uvedl Český rozhlas - Radiožurnál. Vojtěch potvrdil, že Horáčkovým prostřednictvím podával žádosti o údaje na základě zákona o svobodném přístupu k informacím.

Proč se útočí na Vojtěcha, který dělal to, na co máme všichni právo: vědět, zda se koncesionářské poplatky nerozkrádají? A v roce 2015. Najednou, když Čt teče do bot řvou a útočí!

 

Co Česká televize začerněním ukrývá?

A bezhlavý útok dokazuje, že temná díra z veřejnoprávních koncesionářských poplatků je bezedná a proto žádají další navýšení, aniž bychom věděli, kdo tyto peníze rozkrádá.

Díky, ministře Vojtěchu, na informace máme právo, jsou to naše peníze!