Vytisknout

Jít s bonzáky Piráty či Lásky - senátory je pod úroveň slušného člověka. Čapí hnízdo a slůvko v zákoně na svěřenecký fond Babiše může vzrušit pouze primitivy z Letné. Důvod je jasný: hroutí se most v Itálii a vy budete kontrolovat, jestli má hezkou barvu, zatímco kolem jsou mrtvoly a zoufalý pláč zraněných.

 

A stejné je to s bonzáky Lidových milicí komunistické mládeže Pirátů a jejich přátel v senátu. (Ano, pravé komunistické mládí nastupuje pod názvem Piráti)

A nyní věcně: zatímco dotace pro Agrofert či jiné agro je sice zlo, ale proti kolosálnímu zločinu skladů, okrádání a vyvádění peněz z České republiky a devastace životního prostředí, kdy se zboží vozí sem a tam tisíce kilometrů je to v porovnání rýmička proti lepře. A vrchol tuposti lidské? I lidé z Litoměřicka a Lovosicka jeli demonstrovat na Letnou proti Agrofertu a Čapímu hnízdu, zatímco jsou otráveni chemičkou v Lovosicích a tisíci kamiony, pro které dělá Babiš a Lovosice úžasné zázemí.

PREOL je největším zpracovatelem řepkového semene

Byly doby, kdy o zemi české říkal praotec Čech, že oplývá mlékem a strdím. Dnes sklady s následným dusivým zápachem kolon kamionů, hlukem, prachem a rakovinou. Ale proti tomu se neprotestuje, protože každý blb má tři auta v garáži a mlátí zelenou ratolestí přírody!

A sklady se rojí jako houby po dešti: nové obrovské, skutečně obrovské logistické centrum, neboli kamionové šílenství se rodí v Babišově ráji. A ticho po pěšině. Přitom řidiči na dálnicích šílí, zabijáci z kamionů vraždí nevinné lidi a Babišovo impérium chrání ministr vnitra Hamáček, pod kterého ochrana občanů spadá. Jenomže když se Hamáček rve o koryto politické, proč by se měl zajímat o životy prostých občanů?

 

Kdo to povolil?

 

Dalších tisíc kamionů přibude - jásejme

 

 

Lidé chcípejte, dálnice D8 se musí využít.

Vážně to takto může jít do nekonečna?

 

Zde je další Babišovo, ale o Hamáčkova policajta nezavadíš, i když jsme policejní stát

Zajímavé je, že si Hamáček (ČSSD) na velký policejní bolševický stát nárokuje další tisíce tajných fízlů, ale tam, kde by měli chránit a pomáhat, to je na silnicích, o policajta nezavadíš, zatímco na Facebooku a vůbec na internetu je jich mraky. A možná je jich už víc, než bylo v době, kdy jsme řvali: policejní stát.

Za každým krokem nás nějaký Hamáčkův milicionář a Pirátův komunistický bonzák šmíruje a nám vyhrožuje.

To jsme vážně chtěli?

Mimochodem, jak se to protíná s vyhlašováním, že sklady a nádenická práce už ne, ale pouze firmy s přidanou hodnotou? A skutečnost...?