Vytisknout

Neskutečné, co si chátra z vlastizrádců vůči českým občanům dovoluje. Stejně jako Adolf Hitler, stejně jako Jozif Stalin vyhrožuje občanům za údajnou neúctu a neheilování k vlajce, kterou český národ pohrdá!

 

Nové Sieg Heil a „Heil Hitler“, nebo Heil Brusel?

 

Děkuji europoslancům SPD

MUDr. Ivanu Davidovi, CSc. a Ing. generálmajoru v.v. Hynkovi Blaškovi,

že nehajlovali při krásné skladbě "Óda na radost"  d moll, op. 125 Ludvíka Van Beethovena z roku 1823, která je vše jiné, než náckovská hymna!

 

 

 

Redaktor extremistického deníku N Jan Moláček, jenž byl redaktorem ČT a ČRo, uvedl, že při hymně Evropské unie zůstali sedět handicapovaní poslanci a poslanci SPD. „Takže vlastně jen handicapovaní poslanci,“ uvedl.

 

„Všichni víme, pane místopředsedo Okamuro, že jak Vy, tak Vaši europoslanci jste beznadějní burani, schopní urazit každého jen trochu slušného člověka v Evropě. Jedna věc mi ale není jasná : Proč se tím ještě chlubíte?“ zeptal se pak na Twitteru předseda poslaneckého klubu TOP 09 Miroslav Kalousek.

 

„Také to nevidím. Nechápu drzost smrdutých buranských oposumů z SPD blokovat na Twitteru predstaveného Řeporyjí a nestát při hymně,“ napsal pod tímto tweetem zvrácený řeporyjský starosta Pavel Novotný (ODS).

 

Kdyby vlastizrádci zapomněli, odkud pochází

Kdo je skutečná špína a smrdutý hnůj si udělejte další úsudek sami...