Vytisknout

Teď už máme co jsme chtěli...Na záchodky jsem nešel ve 13:17 hod, jak jsem původně tvrdil, ale ve 13:17:23 SEC, čímž jsem touto dezinformací mohl uvést kapacitu z In Iustitia či Prague Security Studies Institute v hluboký omyl.

 

No, že se v Evropě řežou hlavy a nezletilí znásilňují ženy? To je prkotina, hlavně, že jsem se omluvil za časový vstup do veřejnoprávního WC. Rozdíl 17 vteřin je strašný a bojím se trestu hoaxovému, fakenewsovému až předsudučnému, takže se s pokorou omlouvám...

 

Sedřená Klára Kalibová pláče z veřejnoprávní televize a vyhrožuje. Šílené!

Ne, bohužel to není hovadina, ale fantasmagorie šiřitelů jediné pravdy, řítící se na občany éterem s vyhrožujícím státním zástupcem Latou, Českou televizí  a vyšroubované až k předsudečné nenávisti jakousi Klárou Kalibovou, ředitelkou neziskové organizace In Iustitia.  Tak asi takto vypadá relevance fanatiků placených z veřejných prostředků a vyvolávající letenskou hysterii.

Projektový koordinátor v Prague Security Studies Institute Jonáš Syrovátka vytáhl tři příklady, kdy české osobnosti šířily strašné, obludně strašné dezinformace, aby se zviditelnily. Připomněl, jak prezident Miloš Zeman mluvil o neexistujícím článku Ferdinanda Peroutky „Hitler je getleman“, jak druhý český prezident Václav Klaus nařkl demonstranty z Milionu chvilek pro demokracii, že chodí na demonstrace za peníze, a připomněl také útok Tomia Okamury (SPD) na komunistku Kateřinu Konečnou. A teď by prý ještě rád věděl, kdy budou za to, že nemluvili pravdu, pohnání k zodpovědnosti.

Fakt, ale fakt to musí být strašné dozinformace na úrovni války, když o tom tento mozkový trust stále píše a hovoří. (Myšleno tím kavárnu složenou z lepšolidí)

 

Dalo by se namítnout, že tento přístup bude zdlouhavý, nákladný a pracný. Jenom z tohoto důvodu by však neměl být zavrhována. Ve chvíli, kdy bude na každým dezinformátorem (bez ohledu na to, zda sedí ve sněmovně nebo za počítačem) viset Damoklův meč možného trestního postihu, dvakrát si rozmyslí než nějakou dezinformaci do veřejného prostoru vypustí, napsal "kapacita" Velký myslitel:

Jonáš SyrovátkaProjektový koordinátor v Prague Security Studies Institute, věnující se zejména tématům souvisejícím s vlivem Ruské federace v České Republice. Jeho zatím poslední projekt s názvem České volby v éře dezinformací se zaměřuje na sledování způsobu, jakým platformy šířící dezinformace informují o volebních kampaních.

 

 Je 21.století, nebo doba Los caprichos, doba Goyi a inkvizice?

 Chcete další důkazy? Zde je máte!

 

Proto se zvedají daně!

 

Proto se zvedají daně!

 

Ta provázanost je úžasná

A všude je Sorosova nadace! Zde další důkaz!

 

Ach Bože, ty to také vidíš, že v lesích jsou tuny stromů napadané kůrovcem a nejsou lidi na práci, protože všichni jsou v nezisku a vytváří hlubokomyslné úvahy?