Vytisknout

Chcete poznat, jak mainstream ohýbá pravdu a lidé to většinou "sežerou"? Přestože mainstream zveřejnil celou pravdu, 99% posluchačů je přesvědčeno, že Írán napadl loď Velké Británie.

 

Co vysílá 24 hodin vysílá veřejnoprávní televize česká a masmédia o zajmutí britského tankeru?

Velká Británie vyzvala Írán, aby okamžitě propustil britský tanker Stena Impero. Plavidlo zadržely v pátek 19.7. 2019 revoluční gardy v Hormuzském průlivu. Podle Londýna tím porušily námořní právo.

 

Všimněte si, jak se dělá prozápadní propaganda: zde vám to ukážeme jasně a polopaticky.

Nejdříve se vytvoří provokace, která sice proběhne masmédii, ale ihned se upozadí. Pak nastane reakce, a ta dostane důraz a běží nonstop 24 hodin, takže lidé se domnívají, že je to začátek a souvislost s provokací už nehledají.

Prostě lidé si naběhnou na masmediální propagandu a fraška manipulační je hotova.

 

 

V reálu

Zpráva o zadrženém tankeru revolučními gardami je pravda. To se stalo 19.7.2019

Jenomže provokace Velké Británie, kdy se divadlo začínalo, nastala 4.7.2019! Zde je důkaz!

Tanker Grace 1 zadržely gibraltarské úřady za asistence příslušníků britského námořnictva 4. července kvůli podezření, že převáží íránskou ropu do Sýrie. To by znamenalo porušení sankcí EU vůči Sýrii, které omezují dovoz ropy do válkou zmítané země. Zadržení tankeru způsobilo diplomatickou roztržku, Írán označil zadržení tankeru za nelegální a Teherán si kvůli incidentu předvolal britského velvyslance. Posádka je podezřelá z porušení sankcí Evropské unie vztahující se na Sýrii. USA chtějí sestavit mezinárodní koalici, která zajistí eskorty obchodních lodí v Perském zálivu.

Zdroj: https://www.lidovky.cz/svet/tanker-nesmi-do-syrie-britanie-pozaduje-od-iranu-zaruky-ohledne-zadrzeneho-plavidla-na-gibraltaru.A190713_185343_ln_zahranici_ele

Jakým právem vyhlásila parta z Bruselu sankce na Sýrii, kdo dal právo Británii dělat fízla a dokonce ukradnout íránskou loď, nebo ji minimálně zablokovat, zajmout a vyhrožovat jí? A tohle divadlo dokonce začalo ještě dřív: USA se rozhodly vyhrožovat Íránu a tak Británie poslušně zaútočila na cizí loď v mezinárodních vodách. Prý Brusel vyhlásil sankce, tak to celý svět bude dodržovat.

 

Takže chronologie

USA začaly vyhrožovat Íránu

4. července 2019 zadržela Británie íránský tanker

Gibraltarský nejvyšší soud 18. července 2019 prodloužil termín pro zadržení íránského ropného tankeru až do 15. srpna. Informoval o tom server Gibraltar ...

A teprve po té 19. července 2019 zadržel Írán britský tanker

 

A propaganda pokračuje

Následně média upozadí zprávu o provokaci a nezákonném jednání a omílají, jak chudák Británie úpí pod íránským terorismem a svolává všechny svaté na svatou válku proti Íránu za blahosklonné pochvaly USA

Propaganda pokračuje,  většina lidí přestane vnímat přepadení íránského tankeru a začne odsuzovat Írán, jako by to začal..

Masmediální ohnutí pravdy je dokonáno, mají posluchače a naivní diváky tam, co chtěli mít. Ovce lidské kývají a souhlasně bečí.

 

 Finále

Pokud zašlete stížnost za manipulaci na RRTV, ta dokáže, že o přepadení a provokaci Británie na íránský tanker Česká televize informovala a je pouze blbostí diváka, že si to neuvědomil či zapomněl. A má pravdu!! Člověk v tísni naběhne do škol a Českou televizi podpoří a pouze náhodou zapomene na začátek konfliktu. Najednou má krátkou paměť. Podpoří ho Evropské hodnoty a komunistický generál Petr Pavel, což je puc čistoty a pravdy.

Kruh se uzavřel a naivní divák - občan opět na stále stejný systém propagandy nalétl. Přesvědčte se prosím sami o chronologii konfliktu, že to není dezinformace. Jasně, že pravda výjde najevo, ale jak dlouho to trvá? A mezitím vytvoří ti hodní demokraté další provokaci, další kauzu a tak dokola. To je model propagandy.

Co dodat?

Jak snadné manipulovat s hloupými a naivními občany! Někteří je přejmenovali na Evropské ovčany...