Vytisknout

Komedie, jakou by si nedovolili ani komunisti v roce 1948! Výsměch demokracie! Za co umírali lidé ve Slovenském národním povstání? Jedním z cílů protifašistického odboje na Slovensku bylo obnovení Československa a povstáním byly položeny základy k poválečné obnově společného státu Čechů a Slováků. Národních států!

 

A to oslavuje a adoruje ta, co chce rozpustit národní státy, žádá rozpínavost Evropské unie a pohlcení Čechů a Slováků v jakési hmotě, kterou zahájil už Adolf Hitler - Velkoněmecká říše, dnes nazývaná evropská. Vážně to, že si z nich extremistická prezidentka a údajná Slovenka střílí, obyčejným Slovákům nevadí?

Ale dobře, pokud uráží Slovenka vlastní národ a zesměšňuje ho, je to částečně jejich věc. Ale že uráží Čechy a Babiš přímo přítomný a ministerstvo zahraničí nepošle žádnou nótu na Slovensko za sprosté urážky a evidentní výsměch včetně manipulací a dezinformací je na pováženou.

A tento skandál podporuje Česká televize a její reklama: Deník N!

„Hluboce se před vámi skláním. Riskovali jste své životy v boji za zachování lidskosti, za záchranu evropské civilizace, za svou vlast a svobodný život jejích obyvatelů. Zasloužili jste se o republiku způsobem, na který jsou už tři generace právem hrdé,“ pateticky plácala lepší žena Čaputová. A 14. března 1939 slovenský sněm odhlasoval vytvoření Slovenského štátu v čele s Tisem. I na to je hrdá a děkovala Merkelové?
„Ve Slovenském národním povstání šlo o vše, co je nám drahé a vzácné - o právo na život, právo na svobodu, právo na národní a státní existenci. Bez povstání bychom byli poraženi a historicky pokořeni. Masovým ozbrojeným vystoupením jsme opět nabyli téměř již ztracenou čest,“ řečnila Čaputová, během jejíhož projevu se z davu lidí ozval i pískot. Dodala, že účastníci povstání se nejvyšší mírou zasloužili o vlast. S cílem uchovat odkaz SNP by Slováci v současnosti měli podle Čaputové mít v sobě dostatek odvahy i odhodlání k obraně hodnot demokratického právního státu, svobody, spravedlnosti a lidské důstojnosti. Prezidentka uvedla, že i po 75 letech od SNP existuje naléhavá potřeba, aby pluralita nebyla překážkou spolupráce.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/snp-povstani-bystrica-caputova-oslavy-pripominka-vyroci.A190829_125626_zahranicni_bur#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=zahranicni&utm_content=main

 

Ano, takto zvráceně a výsměšně se chová mainstream na Slovensku, v České republice a aby lidé neprotestovali, připravuje Česká republika pendrekový zákon proti dezinformacím, které jsou novou pravdou! (Předsudečná nenávist)

Přátelé slovenští: ta špína vzývá Slovenský stát - národní stát, když předtím s Merkelovou adorovala bruselský stát! A ta pluralita znamená, že opozici zakroutí krkem jak Klement Gottwald. Našli se odvážní, co na tu špínu pískali, ale kolik lidí si třeba i u nás uvědomí, že říká něco jiného v Bruselu, v Německu a doma na památku SNP?

Jak to řekl básník Špína na dvoře Ludvíka XIV, kde skutečný básník řečený Špína žil?

 

A jeho krásná žena dozajista
nechá ho zavřít v temná místa,
aby pak v Louvru vesele
vymetala cizí postele...

 

"Z toho, co nám urvou od huby a hrdel,

dvoru roste panděro a ...,

 

Je zajímavé, že každá vláda, která tyto represe zavedla, byla usvědčena ze zločinu proti vlastnímu lidu!

 

 Nevím, jak koho, ale mě, jako Čecha - původně Čechoslováka slova slovenské extremistické prezidentky Čaputové hluboce, ale hluboce uráží!

 

Všímejte si pozorně, co vám kdo říká!

A naučte se rozeznávat dezinformace!

Skutečné!

 

Urážky z Facebooku: ale vážně je důležítá k vedení země plastika těla a make up obličeje?