Vytisknout

Reportáž: to, co jinde neuvidíte. Lidí, jak voličů TOP 09. Ale díky příchodu zvěrozvěstů z Moravy se Kolář vyhoupl do čela. (Pražáci ho nevolí)  Proč zrovna "inteligence moravská z kolejí" volí Piráty a TOP 09 je záhadou, ale budiž jim přáno. Popisovat to, co uvidíte jinde, je zbytečné. Podívejme se však na dvě základní motta, která se táhnou sporem demokracie jako červená nit.

Překrucování dějin, kdy nenávist DemoBloku zatemňuje mozky, takže ti řvou a ječí, pokud nepřechází v agresivitu a slovní nadávky a pak za druhé absurdita, kterou vykřikují nejen jejich obyčejní voliči a studenti, ale i jejich vůdci v čele Evropskými hodnotami.

Takto se chovají ti údajně slušní demokraté, pokud ti údajní zlí chtějí veřejně vysvětlit, proč se u sochy sešli.

 

 

A pak perla, kterou si všimnete, až se pozorně podíváte na tyto dva snímky.

 

Toto je asi jasné

 A nyní pozor: kolem party Šafra (FORUM 24 - redaktorka s vizitkou) je záhadný nápis na ceduli. Pochopíte, v čem je záhadný a co Šafr - soudně uznaný opilec, adoruje?

Chápete ceduli?

Dáma s cedulí asi věří stejně jako ta vlevo tomu, co je tam napsáno. A všichni chodí s vlajkou Evropské unie, jako naši dřívější vůdci chodili s vlajkou sovětskou. Neboli tak jako jsme si nevládli za bolševika, tak i dnes si sami sobě nevládneme a partička s vlajkou Evropských socialistických republik je tím důkazem. Ale asi tomu věří.

A když dáma freneticky u maršála Koněva řvala, že lžeme, protože to ví, protože to zažila, jejich věrohodnost je na čísle... Vážně jí je více jak 75 let?

 

A nešla uklidnit...

A závěrem: je pravda, že vojáci maršála Koněva už tolik v Praze nebojovali. Nacisti po volání Prahy o pomoc a rozkazu Stalina všeho nechat a rychle Prahu osvobodit, což uposlechl i generál Ludvík Svoboda, začali houfně prchat do amerického zajetí.

Tak nelžete, parto z demobloku. Historii nepřepíšete a socha Koněva je symbolem roku 1945 a záchrany našich matek a otců, nikoliv jeho dalších postojů!