Vytisknout

A co se občas neptat Ukrajinců či náplav, ale požádat rodilé Pražáky, ať návrhy posoudí jako to udělala Meda Mládková se Sovovým mlýnem u Karlova mostu? Všimli jste si, že Pražané rozhodly, paní Meda to přijala a od té doby nikdo nenadává, místní občané z Prahy jsou spokojení a Čechům, ale i turistům se to líbí?

 

Paní Meda Mládková nechala vypracovat návrhy

 a pozvala veřejnost, ať se k nim vyjádří. Nemá cenu popisovat hádky, ale paní Meda nakonec vyslechla veřejnost, přestože "rádobyodborníci" tvrdili, že tam má být něco hypermoderního, protože nežijeme v době vzniku: renesanční stavba vznikla v roce 1589.

Přesně totéž by měl navrhnout s vládní čtvrtí předseda vlády a arogantní buran z Buranova od Gottwaldova Pirát Hřib by měl sklapnout.

Ať předělává Zlín, Brno, ale zavře ústa, pokud se jedná o Prahu. (Burani nejsou mimopražští. Burani jsou arogantní venkovani, co jim příchodem do Prahy stoupla sláva do hlavy bůhví z čeho, zatímco z holínek jim stále čouhá sláma a hnůj) Neboli o Praze mají rozhodnout starousedlíci, nikoliv rychlonáplavy s arogantním jednáním.

 

A nyní věcně názor:

Mimo pracovní dobu prázdno

vytvořit francouzskou La Défense uprostřed Evropy je nesmysl. Čtvrť zbohatlíků a nadnárodních firem opuštěná mimo pracovní dobu by byla zločinem. Navíc v místech, kde je vážný dopravní problém. Pokud by však byl vyřešen, současně by to sice byla vládní čtvrť, ale využívaná celoročně 24 hodin denně a tím uvolnění kulturních památek ke kulturním účelům logiku má. Takže diskutujme nejdříve o logice a počkejme si na oficiální vizualizaci, než vyslovíme Boží soud jako buran Pirát Hřib, nebo Zaorálek, který si připravil větu, aby byl ve všech médiích slyšet.

La Défense

Narozdíl od značně inteligentní a úžasně vzdělané Aňi Geislerové, která dokonce dokázala absolvovat devět tříd základní školy totiž my, obyčejní smrtelníci nedokážeme věštit ani z křišťálové koule, ani lógru a potřebujeme k tomu věrohodné informace: vizualizaci.