Vytisknout

Na udání ROMEA.cz nápis v Letech "Památník věnovaný historicky posledním pracujícím Romům na území České republiky" projednává bleskově soud v Písku jako těžkou urážku. Zareaguje stejně, když veřejnoprávní televize cituje Šarapatku z RČt, že lidé s jiným názorem jsou nacisti? (náckové)

 

A ROMEA.cz za tento nápis ihned oznamuje, že dvaadvacetiletému muži a dalšímu o 13 let staršímu hrozí za popírání a schvalování genocidy (v nápisu to ale není, práce není zpochybňování holokaustu) vězení od šesti měsíců do tří let. Mimochodem, co hrozí členovi ODS, co nejenže nezpochybňoval prezidenta Zemana, ale dokonce mu vyhrožoval smrtí? Jak pracují váhy paní Justice v těchto případech? Nebo se vyhrožování vraždou prezidentovi republiky uklidí pod pokličku, protože to není v zájmu Evropské unie, zatímco nápis "pracující Rom" je sprostá, těžká urážka?

..

Mělo by být padni, komu padni. Politik, vyhrožující vraždou prezidentovi, k tomu spousty promyšlených, hanebných urážek, zatímco zde pouhá provokace lidí, které  štve zneužívání sociálních dávek bez možnosti jmenovitého postihu. A možná jenom nevhodně umístěným nápisem. Co je horšího? Samozřejmě vražda, ale je to tak i ve skutečnosti v roce 2019 v demokratickém státě Česká republika?

Zde jako důkaz staženo z veřejnoprávní televize za 7 miliard!

Uvidíme, budeme nadále sledovat, každopádně by si veřejnoprávní médium za 7 miliard a se spousty právníků toto dovolit nemělo. A viníci by měli být potrestáni. Nikoliv soudně, protože jenom někdo nás táhne do šílené totality a udávání justici jako za skutečného nacismu, kdy zde byl protektorát SS, ale morálně a pracovně. Protože většina občanů se zlobí "i za hranou" kvůli nespravedlnosti a pocitu bezmocnosti, zatímco zaměstnanci veřejnoprávní služby za to stejně jako politici berou obrovské finanční dotace - z našich daní. V Čt dokonce ze zákona nuceně!