Vytisknout

 "Revoluce, jako bůh času Saturn, začíná požírat své děti."  neřekl nikdo menší, než Pierre-Victorin, než ho sťali gilotinou. V říjnu 1791 pronesl dva slavné projevy proti emigrantům a proti "nepřísežným" kněžím (kteří odmítli přísahat věrnost republice).

 

Honící pes.org z ústavu udělal bu bu bu a Newsroom 24 vyslal komando na údajně servilního Xavera Veselého vůči Babišovi, aby vzápětí Karel Šíp pozval primátora od Pirátů, přísahajícího na věčnou evropskou říši a světě zboř se: Honící pes z ústavu mlčel jako hrob.

Zvláštní ústav žurnalistiky, a jeho "zaručeně vyvážené" komenty.

A pak se tito nadlidé rozzuří, když o tom informujeme. Přece oni jsou z ústavu, tak jsou ti lepší a mají patent na pravdu. Tu jejich. Od doby spacáka Rumla.

Aby bylo jasno: pořady Karla Šípa jsou příjemné, neagresivní a naprosto jednoznačně výše napsáno není jeho kritikou. Je to jenom viditelná ukázka charakteru těch, co nám chtějí vsugerovat jedinou pravdu a pak zuří, když pochopí, že lid je moudrý: tu prasárnu prostě odhalil a vysmívá se farizejství lokajových nabubřelých výroků. Nic víc. Lidé nechtějí stále poslouchat udavače a práskače. Samozřejmě selský rozum ví, že dotace jsou zlo. Když se jedněm ukradne, druhým se dá a nejvíce z toho ukradnou ti, co přerozdělují. My to poznali za bolševika, dnes je bolševik v Bruselu.

Ale aby vrah kázal o morálce je už příliš za hranou. I zde v příspěvcích někteří nadávali na Xavera Veselého, ale Karel Šíp mluvící stejnou řečí jim nevadí. Prostě stejný metr se nenosí. A myslím, že za nos se sami nechytnou, nenávist je příliš silná. Příště si najdou jinou nenávist. Dokonce natolik, že se zastáváme Babiše, byť za normálních politických poměrů a slušnosti by byl na druhém, opačném pólu. Až natolik je dnešní politka a totalita zvrácená. A ani to nemusí být ukotveno v Ústavě. Když spacák Ruml obsadil Českou televizi, jejich jediná pravda se tam umístila a uhnízdila navždy jak vedoucí úloha KSČ.

Teda, oni si to zatím myslí...

 

 Reakce na

Česká televize (Newsroom 24) se pokusila zvracet v Českém rozhlasu. Otřesné! Nakonec si pokálela vlastní hlavu!