Vytisknout

"My jsme to v ČSSD skutečně detailně projednali", oznámila oficiálně Valachová." Máme jednoznačné stanovisko: pokud je Česká televize nezávislá, tak i její hospodaření nemá se pokoušet kontrolovat někdo, kdo drží politickou moc, a nemá být nasazení politického chomoutu České televize..."

"...pokud má někdo hlídat hospodaření, tak někdy v budoucnu" (dle rychlosti poslanecké sněmovny za 30 let) "vymyslíme, ať to udělá někdo nezávislý. Tak se prý dohodla koalice", tvrdí Valachová, Maláčová a Dolínek.

 

NEUVĚŘITELNÁ DRZOST (zatím) ČSSD!

My, voliči a povinně platící poplatníci nemáme právo znát, za kolik se roztahuje v České televizi Moravec, komu přihrává Čt a Dvořák pašalíky a tím pádem nemůžeme dát ani trestní oznámení na ty, kteří jsou potencionálními zločinci vyvádějící peníze z Čt?

 

Prasárna s utajováním smluv se odkládá na neurčito? Valachová je právnička, takže takto se dívá na právo a spravedlnost? My musíme platit průhledně pod hrozbou trestu a Česká televize může rozkrádat naše peníze beztrestně pod garancí právničky Valachové? Neuvěřitelná drzost a špína! Skutečně bude ještě ČSSD kandidovat v příštím období do Poslanecké sněmovny?

 

Vážně s touto špínou souhlasí ANO a premiér Babiš?

Kateřina Valachová vystudovala právo na Právnické fakultě Masarykovy univerzity (jak jinak - na Moravě v Brně) a v únoru 2014 se stala náměstkyní ministra pro lidská práva, rovné příležitosti a legislativu ČR Jiřího Dienstbiera...

Tímto spacákem v roce 2000 prý nastala svoboda Čt

Takto svobodně si může rozkrádat naše peníze Čt?

To je ta JEJICH ekonomická svoboda?

 Prý je ČSSD tak poctivá, že bychom ji měli volit! Od dob Grosse tak křišťálová, že křišťálovější být nemůže. Asi proto už má pod 5% voličských preferencí. Ale drží cenzuru, policii a ministerstvo vnitra a to se (zatím) počítá.

Vážení zbylí čestní poslanci, obracíme se na vás: přece není možné, abyste při svědomí a odpovědnosti českému národu, české zemi a přísaze, že Českou republiku budete čestně zastupovat podpořili tyto zvrhlosti, jak navrhuje mizící strana ČSSD a prapodivný ředitel  Dvořák s Moravcem!

Narovnejte svoji páteř a podívejte se lidu do očí!

 

 VÝZVA

 vy, voliči ANO, najděte si maily svých poslanců, apelujte na ně a zeptejte se jich, jak to s tou oddaností lidu skutečně myslí! Jak to s tou svobodou a demokracií jakožto s vyvážeností a pluralitou skutečně je. Dostali od vás mandát a máte právo vědět,  jakou čest v sobě ukrývají. (Také přemýšlíte, k čemu tedy dle ČSSD ty lukrativně placené RRTV a RČt jsou, když nemají nic kontrolovat?)

Bude to ponaučení pro příští volby!