Vytisknout

Chcete vidět, jak s vámi tento troll za miliony korun těžce manipuluje a veřejnost dezinformuje? Nechává snad RRTV tyto trolly v České televizi úmyslně? A proč ne? Zatímco v předešlé hodině Bartoš je jako hezký, hodný chlapec a na co ho unavovat otázkami o JCDecaux, korupci a milence Michálka z pornofilmů, v další hodině Moravec stále dokola vypouští hoax a dezinformaci o Václavu Klausovi: prý je tak "blbý", směje se ironicky, když tvrdí, že žádné klimatické změny nejsou. A vidíte sami kolem sebe, opět se ironicky Moravec kření.

 

ALE TO KLAUS NIKDY, NIKDY NEŘEKL! A Moravec je lhář!

 

Václav Moravec je ve skutečnosti placený troll a zde je důkaz!

 

Václav Klaus stále tvrdí, že klimatické změny jsou od začátku vzniku planety Země, ale na ochlazování či oteplování nemá člověk vliv. Pouze lokálně, nikoliv klimaticky. Troll Moravec může manipulovat s veřejností, jak chce a tvrdit opak? Neměla by ho dát konečně k soudu za těžké manipulování s veřejností sama Česká televize?

 Nejdříve ironicky Moravec oznámil, že Václav klaus mladší jezdí za teplem. Do Chorvatska. Úžasná zpráva. A pak ironicky a nenávistně zesměšní Václava Klause staršího (on veřejnoprávně smí) vypuštěním dezinformace a hoaxu, že Klausovo paradigma znamená:

..."tím, že ještě v České republice chování politiků v čele s tehdejším prezidentem Václavem Klausem starším, který tvrdil, že žádná změna klimatu není a popíral vědecké bádání", drze hodil do prostoru tento troll České televize Václav Moravec! Lže a dezinformuje!

Václav Klaus to nikdy neřekl a v roce 2007 to dokonce jasně napsal!

 

O této knize mluví Moravec

 

Důkaz, že Moravec lže a dezinformuje. Zde jasně píše, že klima se měnilo vždy! Fluktuace (z latinského fluctuare) znamená nepravidelný a nesoustavný pohyb „sem a tam“.

 

A je to další jasný důkaz, jak podprahově Moravec a Česká televize manipuluje s českou veřejnosti, vypouští HOAXY, ale placení extremisté útočí na ty, kteří na to upozorňují!

Změna klimatu byla, je a bude už miliony let a i když Moravec nebude prdět, ani jeho kravička, se to nezmění.

Co dělá RRTV, co dělá Jourová, co dělá dezinformační centrum ministerstva vnitra, že tyto hoaxy a dezinformace může beztrestně Moravec stále dokola opakovat? Evidentní lež, špína  a podpásové rány trolla Václava Moravce. (naleznete v druhé části OMV)

 

V rozhovoru s americkou televizí Fox News v roce 2009 Václav Klaus řekl, že "ono velmi malé globální oteplení, které zažíváme, je důsledkem přirozených příčin". V rozporu s názorem drtivé většiny odborné komunity tehdy také řekl, že úloha člověka je v něm "velmi malá, téměř zanedbatelná."

Troll Moravec však stále opakuje, že Klaus nevidí "klimatickou změnu"! Lže a sám dezinformuje veřejnost za naše peníze!

A všimněte si, že žádný web z nějaké chatové kolonky jako je Ústav skvělé nezávislé žurnalistiky toto svinstvo nezveřejní, natož soudně uznaný opilec Šafr a jeho FORUM 24, Evropské hodnoty a další "redakční experti"...

 

Jak je možné, že za naše peníze na nás stále veřejnoprávní médium může vypouštět stoku lží, podvodů, dezinformací a hoaxů, neboli jejich pravd z Pražské kavárny? A opět RRTV mlčí!