Vytisknout

K protestu až v daleké Austrálii se přidaly všechny deníky a po vzoru České televize začernily všechny vypovídající informace. Česká republika se díky České televizi zase stala ve světě jedničkou a možná za to dostane generální ředitel Dvořák další miliony odměn.

 

 

Takto by informaci zneužil nenávistný Newsroom 24 či Václav Moravec, ale my čestně přiznáváme:

Titulní stránky australských deníků zaplnily začerněné řádky textu s červeným razítkem „tajné“ (SECRET) . Jinak největší rivalové – mediální domy News Corp Australia a Nine – se tak vzácně sjednotili na protest proti zákonům omezujícím přístup k informacím.

 

Ta shoda s Českou televizí je čistě náhodná

Je faktem, že u nás se na to jde šalamounsky. Ministerstvo pravdy vymyslelo, že informace Česká televize o sobě nemusí dávat. (Zatím a poslanci se jí bojí)

 

Ministerstvo jediné pravdy se státními zástupci a Ústavním soudem oznámilo, že vše neschválené Ministerstvem jediné pravdy bude bráno jako dezinformace a samo Ministerstvo jediné pravdy má právo začernit, neboli vymizíkovat z internetu vše, co se neslučuje s jedinou pravdou.

K tomu byl ustaven Úřad pro kontrolu dezinformací při Ministerstvu jediné pravdy a vše, co se neslučuje s jedinou uznanou pravdou a opatřené kulatým razítkem "schváleno jako jediná pravda" bude tímto úřadem zničeno a stornováno. 

Vše ostatní bez kulatého razitka je prostě "nenávist na internetu".

 

Tragikomedie je, že tato parta hledá důvod, jak zrušit nadsázku a sci-fi (science-fiction) neboli vědecko-fantastické romány o chemtrails, zmizí teserakt neboli 16-nadstěn , vymaže z knihoven velikány jako jsou Isaac Asimov, Ray Bradbury či třeba Stanislav Lem. To vše jsou totiž alternativní teorie, což Ministerstvo jediné pravdy nepřipustí.

Je úžasné, (nebo stupidní?) že se dokonce v České republice sešla alternativní komise za přítomnosti Rychetského jako Ústavního soudce, Zemana jako státního zástupce a celé plejády expertů další komise komisí a subkomisí, jak vše, co nemá kulaté razítko Ministerstva jediné pravdy začernit a autory prý potrestat.

člen komise na schválení jediné pravdy

 Dokonce vznikl "alternativní" seznam "alternativních webů", které prý píší vše jiné, než je schváleno razítkem Ministerstva jediné pravdy a Úřadem pro kontrolu dezinformací.

Ta fraška a jinak se to nedá nazvat je v pointě, že chválit někoho směrem na východ je dezinformační podvratná činnnost stejně jako kritizovat úžasné Evropské hodnoty, kde se ukryje vše.

Přitom selský mozek a rozum ví, co je a co není špatné.

Napsat o někom, že někdo (konkrétní) něco odcizil či někoho znásilnil bez důkazu je trestné. Stejně jako podat účelové trestní oznámení a zničit ho, než se "ne-skutek" vyšetří. I vyhrožovat prezidentovi smrtí, stejně jako někomu dalšímu by mělo být odměněno vazbou, pokud je to myšleno vážně.

 

Na druhou stranu je šílené, když je žádán trest za popis skutečných skutků např. důkazy života v Chánově, za kritiku šedesátého pohlaví, genderismu, pedofilní výchovy ve školách a další neuvěřitelná smyšlená obvinění pouze za kritiku činů, které se skutečně staly.

 Ono je totiž do očí bijící, když například veřejnoprávní televize na kritiku utajení platů Václava Moravce a utajené hospodaření České televize zaútočí na ty, kteří žádají tyto informace a dokonce je osočí v pořadu Newsroom 24...

 

Psali jsme

 

Poslanci ANO, vážně tento zločin podpoříte? A co vaše svědomí a páteř?