Vytisknout

Jaká moudra zase přiletí od Václava Moravce z Deníku N? Všimli jste si, že ti, co ostatní osočují z propagandy a trollingu, sami propagandu a trolling vytváří? Má to jeden důvod: masívním trollingem zahustí internetový prostor a zatímco si skrytou reklamou do podvědomí lidé vytvoří dojem, že masový názor je správný, je to pouhý trolling zastánců jediné pravdy z Evropské unie.

 

Ale komicky napíší, že "trollí farma" je v Rusku. Zde jsou důkazy!

 

Je to řetězec lží a polopravd neziskových organizací, dotačních titulů z Bruselu, z České televize a vlády kamuflované bohulibým posláním kultivace internetu a sociálních sítí. Mezi nimi se různě přelévají peníze, kdy Franta dotuje Karla a Karel zase dotuje přes granty Frantu. A špína se rozlévá naším prostorem, že by i bolševici žasli.

Deník N je propojen s Nadačním fondem nezávislé žurnalistiky (NFNZ), jehož investoři prostřednictvím společnosti Independent Press a.s. drží 66,6 % akcií ve společnosti N media a.s., která vydává tento deník. NFNZ finančně podpořil i projekt HlídacíPes.org, což je webová publikační platforma Ústavu nezávislé žurnalistiky. To vše záhadně překrývá jakýsi Winkler a Česká televize stále cituje tuto skupinu, především Deník N. Ta nezávislost spočívá v tom, že jsou všichni nezávisle propojeni na různé evropské či české dotace a vytvářejí silnou skupinu, která zahlcuje sociální sítě jedinou pravdou. A vše ohraničuje Praha s Českou televizí a skrytou reklamou na Deník N, kde je zaháčkován Komárek, fanatická Petra Procházková a další, takže už chápete, proč jsou začerňovány smlouvy a nikdo nesmí vědět, kdo komu reklamu a práci zadává?

Goebbels se musí hanbou červenat, jaký byl břídil. A za vše může Putin, hlásá Petra Procházková na Deníku N a slovenském Denníku N...

Umí vůbec někdo ten "nezávislý" propletenec rozkrýt? Proč je tak kamuflovaná struktura těch "ryzích žurnalistů ze zlata"?

 

 TROLLÍ FARMA

ZLODĚJ KŘIČÍ CHYŤTE ZLODĚJE!

Chcete další důkaz? Zde dva názvy, jeden vydavatel. Oboje je jeden vůdce: Šafr. Zahltit internet a nepustit ostatní názor. I Česká televize má weby, i Český rozhlas má své weby, aby lidem do hlav nalili svoji jedinou pravdu, nebo vyhrožování a urážky.

 

 

 

30 let svobody? Jak pro koho...

 

A pak si někteří dají drze do záhlaví včetně České televize a spacáka Rumla: 30 let svobody. A přidejte k nim bolševika generála Petra Pavla, co za dolary prozřel...