Vytisknout

Proboha, je to myšleno vážně, či jako temná výhrůžka? Nestává se z BIS politická strana, která bude kandidovat do Parlamentu? Přece ty žvásty a pitomosti nemohl psát normální člověk. A vládě to nevadí? Stabilitu neohrožují politici, co chtějí podříznout prezidenta jako svini, či dle lidského rozumu extremisté jako je další politik Novotný z ODS, ale ti, co se zlobí na příkazy a hospodaření Evropské unie? Je Koudelka BIS normální?

 

Když žádáme svobodu a pluralitu, jsme extremisté? Pokud mluvím česky a nikoliv anglicky, jsem nebezpečný extremista?

Samozřejmě nevím, zda ten blábol nezpracoval nějaký pošuk, ale předpokládám, že si ředitel BIS Koudelka dal tu námahu a na výroční zprávu, ze které pak citují média, se alespoň podíval!

Například, jak ruská ambasáda, která má údajně o několik aut a lidí víc, dokáže rozvrátit Českou republiku, když se to nepodaří ani 250 000 lidí na Letné?

Tato dezinformační zpráva BIS je napsaná způsobem, že útočí na každého, kdo je nepohodlný a nikdo se nemůže bránit, protože obvinění na nikoho přímo neukazuje, a je přesně všeobjímající jako bolševické zprávy za totality v době Čepičky! Dále tam nejsou podchyceny manipulace od Sorose (Open Society Foundation), záhadné peníze útočící přes nezisk do škol a manipulace s dětmi, extremistické výpady na pietách od malých politických stran a další. Proto lze o této zprávě na ochranu občanů České republiky právem silně pochybovat.

 

Ukázka zhovadilosti - slovník jak z PŠM (bolševické Politické Školení Mužstva)

Paramilitární a domobranecká uskupení

Navzdory tomu, že celková rizika plynoucí z činnosti domobran hodnot BIS jako nepříliš významná, dílčí aspekty aktivit uskupení a jejich členů měly rizikový potenciál. Mezi členy uskupení se nacházeli i jednotlivci tíhnoucí ke konspiračním teoriím či s radikálnějšími sklony. Členové paramilitárních uskupení kvůli své výrazné protizápadní orientaci také přispívali k šíření proruské propagandy a na ni navázaných konspiračních narativů.

 

To přece není normální, aby si s občany České republiky pohrávali jak s nedochůdčaty a imbecily! Stejně tak dementně nám soudruzi na vojně vykládali PŠM  strašili západními imperialisty, což měli být i lidé ze západu. Ne vojáci a tajné služby, ale lidé. Dokonce když jsme jeli z Líní u Plzně (asi i odjinud ale toto byla první letecká základna, která by reagovala na úder proti nám) vyhrožoval politruk, že po zjištění, že mluvíme či dokonce stopneme občany ze západu, budou tvrdé tresty vězením. A stejné nám tvrdí výroční zpráva v roce 2019!

Přece není možné, aby toto vydali odborníci na ochranu občanů České republiky!

Ta zpráva je přímo šitá na zakázku, kdy toto vše slyšíme denně v televizi od stran TOP 09. KDU-ČSL a STAN. To přece není normální!

 

Další ukázka zhovadilosti - slovník jak z PŠM (bolševické Politické Školení Mužstva)

Tradiční politický extremismus

Mezi dominantní témata pravicových extremistů stejně jako v předchozích letech patřila kritika migrační politiky, výrazné protiunijní postoje, kritická vyjádření na adresu muslimů, vymezování se vůči lidskoprávním aktivistům či nevládním organizacím atp. Docházelo i k reaktivaci protiromské rétoriky, která byla několik posledních let na okraji jejich zájmu.

 

S prominutím: slovník jak z debilpera Milouše Jakeše v obráceném gardu!

Takže kdo kritizuje exodus migrantů, je extremista?

Kdo se bojí o své děti, o svou rodinu, je extremista?

Nepatří Koudelka BIS do Bohnic?

Naprosto právem ho prezident Zeman nepovyšuje!

 

Jasně že tady jsou agenti z Ruska, USA, Číny, možná Německa, Polska, Rakouska stejně tak jako Merkelovou pronásledovala CIA a Německo se muselo bránit. Ale co to má společného s tímto politickým pamfletem zvaným "Výroční zpráva BIS"?

Rozvracíme snad "Československou socialistickou republiku" v roce 2019 tím, že píšeme údaje o ruské ekonomice jako v roce 1975, kdy jsme psali údaje o USA a žádali jsme vysvětlení, proč zoufalí lidé neutíkají ze západu k nám, ale naopak? A tenkrát komunisti jako generál Petr Pavel vyhrožovali, že nám zavřou imperialistická ústa.

Dnes na nás vrčí BIS a Koudelka, že nám zavře komunistická, ruská ústa. Zbláznil, se snad svět, nebo 2 - 3% lidí napojených na západ? A jdoucí proti českému lidu a jejich smyšlení?

Navíc ve vzduchu visí stále silnější otázka: smíme ještě kritizovat bláboly BIS, nebo nám zavře ústa jako Čepičkova STB v padesátých létech minulého století za totality?

Já odmítám, aby BIS vyhrožovala Českým občanům. Pokud zde najde agenta, nic nebrání, aby ho vypověděla. Pokud narazí na české občany, kteří jsou verbováni za peníze Sorosů, či agentů Ruska, nechť je předá soudu. Ale politické výhrůžky nesmí mít tajné služby ve svém arsenálu! A premiér Babiš a vláda by měla zajistit nápravu!

 Mimochodem, všimněte si, co si z toho vzala Česká televize a mainstream: všichni, kdo kritizují Evropskou unii a nejdou s námi, jdou proti nám. Ale co s tím, když je to 75% národa dle Eurostatu?