Vytisknout

Mezi lidmi sílí názor, jak řešit siroty paní Šojdrové, siroty Pirátů, siroty TOP 09,  siroty KDU-ČSL a siroty STAN souhrnně.

 

Vážený pane premiére, vážená vládo

obracíme se na vás touto otevřenou cestou, abyste sirotům paní europoslankyně Šojdrové pomohli a pevně věříme, že návrh bude akceptovatelný jak občany České republiky, tak řeckou vládou, stejně tak jako opozicí v čele s SPD.

 

Návrh: výkup domu v Řecku za peníze daňových poplatníků ČR

Nechť zmocněnec pro lidská práva v ČR odjede do Řecka a vyhledá dům, který by mohl být odkoupen, nebo předán do dočasného užívání Českou republikou. Zde by vláda mohla jmenovat zmocněnkyni sirotů paní Šojdrové (nejlépe však sama paní Šojdrová, která již vychovala děti a má s tím tedy zkušenosti) a ta by dbala na přísnou výchovu dle zvyků a obyčejů České republiky. Provoz domu a výchovu jakožto i stravování by hradila Česká republika a tím by se docílilo dvou věcí: aby s fousatou sirotou do tří let nepřijelo 100 členné příbuzentsvo hlásící se k sirotě a dále, aby nám nebylo vyhrožováno, že siroty paní Šojdrové rasově zneužíváme, protože by byly na neutrálním území pod dohledem mezinárodního dohledu.

 Pokud výše politickým stranám jde skutečně o siroty paní Šojdrové a nikoliv o politické zneužívání dětí naprosto nepřípustné v demokratické společnosti, tento neutrální návrh přijmou. Pokud i toto odmítnou, občané budou informováni, že Čechy vydírá mocenská skupina, která se k vydírání neštítí použít i děti.

Podmínkou však je, aby siroty paní Šojdrové nebyly ve věku sexuálního harašení, například, aby tříleté siroty paní Šojdrové již neměly fousy, což by znamenalo, že jsou starší tří let, možná i pěti, byť rychlost vyspívání na jiném kontinentu neumíme odhadnout.

 

A jak matička Šojdrová vychovala jiné siroty, pardon, vlastního synáčka?

<p

 P.S. Vážená vládo, 200 rodin, co nabídlo své domovy pro siroty můžete otestovat tak, že jim předáte siroty ze Severních Čech jako z Ústí nad Labem, Chánova a podobných lokalit, které by to vřele uvítaly. I řidičák se dělá na zkoušku, tak toto pro ně bude test, jak situaci zvládnou a vytrhnou naše siroty z podobného prostředí.