Vytisknout

Vážně retardovaný starosta  z Řeporyjí myslel, že za ním přijela naivní televize z dálného východu? Na jednu stranu Řeporyjec Novotný tvrdí, že Rusové jsou prolhaní primitivové, zatímco BIS a CIA tvrdí, že Rusové manipulují s celým světem. Tak babo raď.

 

Vůbec retarda z Řeporyjí stejně tak jako jeho příznivce nenapadlo, že je rozhovor v celonárodním formátu vysílán způsobem jasného scénáře, a pak si všichni ťukají na čelo a Putin se smíchem (a smutkem o desítkách milionů mrtvých Rusů za osvobození světa) oznámí: tak toto jsou ti, kteří v Rusku zakládají neziskové organizace a pak se vám, kteří jste prožili strašnou válku, a hlavně vašim rodičům a prarodičům vysmívají do obličejů?

A užitečný idiot Novotný se naparuje jako páv za klaky stejných divných lidí  typu extremistické rodiny Kolářů, Fialy z ODS, Evropských hodnot a další si doplňte.

 

Přece co je snadnější než vyprovokovat nabubřelého blbečka z Řeporyj jako oficiálního zástupce České republiky a pak ho spojit s Navalným, Ukrajinou a přitom ukázat, že i tento názor může zaznít v Ruské televizi, ale stačí pětiminutová ukázka, aby se ruský lid přesvědčil. Už Dostojevskyj dávno předtím popsal "Idiota". A Vodňanský - Skoumal napsali "S úsměvem idiota".

Takto se představuje oficiální zástupce České republiky v očích Ruska - retard z Prahy

Rusové vždy rádi hráli šachy měli mnoho mezinárodních velmistrů. A toto je přesně tah koněm: nabídli "královnu", a retard Novotný po ní skočil. A šach mat nedostali Rusové, ale Sorosové v čele s Navalným a Člověkem v tísni a ti, kteří věřili, že na západě od Ruska žijí chytří lidé. A Novotného ukázali jako kardinálního blba z Čech.

To teda byl "kauf" a ruská "hauptrefa". Retarda Novotného z Řeporyjí si namazali na chleba. 

 

Tragikomedií je, když to dokonce pochopil i lehce opožděný Votápek, a to už něco znamená...

"Ve skutečnosti svým poněkud estrádnějším projevem Rusy utvrdil v tom, že má kremelský vládce Vladimir Putin nejspíš pravdu, když je varuje před hrozným Západem," řekl bývalý diplomat. "Pokud se ptají, z jakého blázince kdo přišel, pak nezůstává místo pro věcnou debatu. A přesně o to ruské propagandě šlo. Výsledný dojem, který si z takové ‚diskuse‘ odnesl ruský divák, je přesvědčení, že ten, kdo prosazuje postavení pomníku vlasovcům, je blázen, a proto i samotná myšlenka si nezaslouží jakoukoli podporu."

 

Jestli toto byla reklama na inteligenci České republiky tak je skutečně světová. Ale odmítám, aby tento retard z ODS byl se mnou a s mojí rodinou coby oficiální  zástupce z Čech spojován!