Vytisknout

Právě si připomínáme dvacáté výročí návratu jediné pravdy, které vyvrcholilo komandem Rumla, Krause, Komerse, Hilšera, Buzkové, Fischerové a dalších v prosinci 2000 do České televize. Ruml,  který pak byl známý pod pseudonymem "spacákový terorista" obsadil Českou televizi, protože svoboda slova, nastolena mezi léty 1990 - 2000 v České televizi byla pro obhájce vstupu do EU nadále neúnosná.

 

A čas se na konci prosince L.P. 1999 opět zastavil

 ROK 2000 BYL OPĚT PŘELOMOVÝ. BUDE I 2020 NÁVRAT ZPĚT KE SVOBODĚ?

 

Rumlové odmítli pluralitní, svobodnou pravdu.  Rumlové, Halíkové a další chtěli tu jejich, jedinou pravdu, která se dala srovnat pouze s komunistickou, či Hitlerovskou totalitou  a la Goebbels: S Evropskou unií a nikdy jinak.

Zaměnili jsme opět šeříky za americké Tomahawky, NATO a válečnou rétoriku jak v roce 1938. A začala opět nenávist, udávání, šmírování a pronásledování s vyhrůžkami teroru, pokud nebudeme psát a zpívat dle "europeiských" not.

A každý den slyšíme a čteme to samé: zlikvidujeme vás třeba na předsudečnou nenávist jako v roce 1939!

 

 Je čas na rekapitulaci:

podívejte se, co nám slibovali a jaká je pravda. Podívejte se, kdo nás v roce 2000 terorizoval a pak zmanipuloval veřejné mínění ve prospěch EU.

A důvod byl prostý: extremistická část europeiské společnosti musela ovládnout hlavní informační médium, aby nám správně vyložila, jak je Evropská unie úžasně výhodná.

A titíž lidé obsadili všechny hlavní funkce: "Paměť národa" a začali mazat, co se EU nehodilo, obsadili neziskové organizace za pomoci EU a udavači měli a mají hlavní slovo, nasadili páky do Bruselu a kdo by chtěl odejít z EU, tomu sprostě, či jinak vyhrožují: Drahoš, Hilšer, Halík a dosaďte si další z demokratické totalitní žumpy.

 

I Kraus vykládal, jak na nás dře jak kůň a platí diváky...

Neuvěřitelná drzost...

PAMATUJETE?

TAKTO NÁS MASÍROVALI

A JAK SE MÁ "ÚŽASNĚ" ŘECKO DNES PO DVACETI LÉTECH?

 

 

 

 

Ta Fantastika - protesty nám nepomohly! Pokorný, Hodač.
Ta Fantastika - protesty nám nepomohly! Pokorný, Antonín Zelenka

A pak už to jelo dvacet let samospádem.  Zmizely dokumenty o hospodárnosti Čt, nikdo tam nesměl vystoupit s jiným názorem a komu se to podařilo, už se v Čt nikdy neobjevil, a nakonec už vedl Českou televizi pouze Moravec s Dvořákem a pluralita zmizela ve psí. Kdo nechválí NATO jako by nežil, kdo dokonce kritizuje evropský socialismus, stal se nepřítelem a rozvracečem Evropského státu a byla a je na něj vyhlášena fatva a klatba!

 Návrat mediální veřejnoprávní totality jak z učebnice. Pouhých deset let vydržela svoboda slova: 1989 - 1999 a konec.

 ROK 2020 má mnoho výročí: konec svobody slova, 75 výročí osvobození Československa Rudou armádou a další se nabalují...

 

 Začátek krize

Období 1999–2000 — Česká televize od roku 1993 — Historie

Psali jsme

Před 17 léty byl spáchán atentát na Čt v zájmu vstupu do Evropské unie! Referendum bylo fakticky neplatné a vstup do EU byl podvod!!

Kdy začal Brexit a Czexit? V roce 2000 bojem o Českou televizi, kdy spacák Ruml a Evropské hodnoty obsadily studia!

Jaroslav Matuška před divadlem Ta Fantastika