Vytisknout

Nejlepší by bylo, kdyby si domy lidé ohlídali sami, případně chytili pachatele a odvedli je na policejní úřad, kde příslušník do kolonky zapíše, že pachatel byl chycen. Ale pozor, nesmíte chytit menšinu, ani jinokrajového příslušníka, protože se může stát, že budete osočeni z rasismu, nebo dokonce terorismu vy!

 

Pozor, to není vtip, policie má jiné starosti, než chytat lupiče a násilníky!

Státní zástupce obžaloval muže za schvalování smrti vojáků v Afghánistánu


Pražské vrchní státní zastupitelství podalo obžalobu na člověka, který podle něj svými diskusními příspěvky schvaloval smrt českých vojáků v Afghánistánu. Na webu to v pondělí uvedl státní zástupce Martin Bílý. Za podporu a propagaci terorismu hrozí obviněnému pět až 15 let vězení.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/statni-zastupce-obzaloval-cloveka-schvaloval-smrt-ceskych-vojaku-afghanistan.A200106_160235_domaci_remy#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=domaci&utm_content=main

A další: dokonce se smí napsat, že je to Čech z Prahy!
„Na základě důkazů jsme obvinili šestatřicetiletého muže z Prahy ze spáchání zvlášť závažného zločinu podpora a propagace terorismu a přečinu podněcování k trestnému činu. K zajištění dalších důkazů významně přispěli i sami občané, kteří na některé další výlepy policii upozornili,“ uvedl vedoucí protiextremistického oddělení Vojtěch Motyka. Vylepoval samolepky - také nesouhlasil, aby naši vojáci bránili Českou republiku v Afghanistánu.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/policie-obvineni-samolepky-smrt-vojaku-afghanistan.A180831_160448_domaci_nub

 

A pachatelé, co přepadnou ženy, babičky, nebo vniknou do domů, dostanou rok vězení, či podmínku.

Přece výkřik na facebooku je strašidelný zločin, zatímco loupežné přepadení babičky či znásilnění holčičky je jenom prkotina.

Také se vám chce zvracet nad návratem šílených politických zvěrstev před rokem 1945?

 

Výsledek obrázku pro vyšší princip paratdnes

Prosím, zamyslete se, co se v České republice děje

Za jednu pitomou větu může údajně dostat dle policie jak za nacistů až 15 let vězení. (Úžasný film Vyšší princip - skutečně se ta doba vrací?) Na to má policie a státní zástupci kapacity a čas. A jenom v Jesenici bylo podle Smutného vykradeno 15 rodinných domů, v jediném dni mohou zloději vyloupit až pět nemovitostí. Vybírají si hlavně domy u lesa, poblíž volných prostranství nebo zarostlých pozemků. „Vyzvali jsme majitele pozemků, které byly dlouhodobě zarostlé, aby si je posekali,“ dodal. Například v Osnici si už kvůli nájezdu zlodějů najali bezpečnostní agenturu, protože police je neschopná a šetří výkřiky na facebooku.

Policie radí, aby lidé používali alarmy a a další bezpečnostní systémy, pokud je jimi jejich dům vybaven. A sami si hlídali domy. A v téže relaci žádá Hamáček (ČSSD) tvrdé tresty pro domobranu!

Chyťte si svého zločince sami a pošlete ho na policejní komisařství, na gangy jsme krátcí, my chytáme ty, co na facebooku nadávají, je oficiální stanovisko policie

Středočeská policie řešila do letošního listopadu bezmála 700 případů vloupání do rodinných domů napříč všemi územními odbory. Na Praze-venkov jih byl počet těchto případů od počátku roku do listopadu přes 150, přičemž největší nárůst byl zaznamenán právě od září, a to 80 případů.

 

Ironicky lze namítnout: přece nechcete, aby tam policie tajtrlíkovala, když nedokáže uhlídat ani statickou sochu Koněva a starosta Prahy 6 pláče, co se mu tam děje.

 

Vážně nadávání našim vojákům, že bojují v cizině, místo aby chránili naši vlast je horší zločin, než přepadávání lidi a vloupání se do bytů a rodinných domů?

Za usmrcení drogou osm let, za vzteklou větu na facebooku 15 let? To mě fakt rozum nebere!

A přepadení s pistolí se zatím množí - viz včera Karvinsko...

Nesouhlasím a protestuji!

 

Vysvětlení: samozřejmě by policie sochu maršála Koněva uhlídala třeba i fotopastmi, ale politický zájem extrémního starosty Prahy 6 Koláře to není a žádost nepodal. Tímto se policii omlouvám za ironii. Pracuje, jak ministr z ČSSD a policejní prezident přikáže.

 

 Doplnění - horká aktualita: Rok až pět let vězení nebo peněžitý trest hrozí muži, který podle policie na Nový rok na Jindřichohradecku hrozil s nožem v ruce ženě, že ji podřeže, a dalšímu muži, že mu uřízne hlavu. Nikoho z nich neznal. Policie navrhla, aby byl muž, recidivista, ve vazbě, státní zástupce ale na návrh nepřistoupil. 

 

Související

Proameričtí náckové u Koněva opět v akci: Evropu osvobodila americká armáda

Novotný se chová jako henleinovci v pohraničí s Hitlerem za zády a BIS s policií je nečinná?