Vytisknout

Když se mluvilo v roce 1967 o Urválkovi, tak Válkové bylo šestnáct let. A v roce 1974 tak asi byla zaslouženou členkou, která se podílela na politických procesech v padesátých létech? Jestli si Půr chce dělat body v okamžiku, kdy od Křetínského kupuje Info.cz, tak možná získal Pekárkovou z TOP 09, Kalouska a šílenou Němcovou, ale slušní lidé od této prasárny musí dát ruce pryč.

 

V sedmnácti, potažmo ve 23 létech? Půre, vám přeskočilo?

 

Jistě, nadpis upoutá, ale obstojí tato špína ve skutečně demokratické společnosti, nebo jenom u prapodivné spodiny?

Michal Půr

Věk: 42 let

Michal Půr se narodil 7. září 1978 v Roudnici nad Labem.

 

A tento člověk ví přesně, co bylo v roce 1974, když Válkové bylo 23 let. A tak si dovolí tuto prasárnu, aniž se zeptá pamětníků - nekomunistů, co ÚV KSČ za informace pustil v době normalizace a jak pracovala justice, či co věděli mladí soudci třeba na Pankráci. O zvěrstvech vědělo jenom pár novinářů, pár angažovaných Rychetských a to bylo vše. Ale pokud s Urválkem soudila Horákovou a odsoudila ji k smrti, pak genialita Půra nezná hranic. Odsoudila Horákovou dřív, než se narodila. A takto dělá Půr z lidí dementy. A ovce.

 

Poprava Milady Horákové: 27. června 1950

Narodila se Helena Válková: 7. ledna 1951

V roce 1967, kdy se začalo psát o Urválkovi, bylo Válkové šestnáct let. V roce 1969 to zase všude zmizelo.

A v době, kdy je slohová práce Válkové, byla justiční elévkou, ale dle Půra byla hybatelkou totalitní justice. Nechutné, hnusné.

 A z reakcí Pekarové, Němcové a další špíny je vidět, jak nenávistně zaslepená  je dnešní opozice. Jsem jedním z těch, co odmítli vyměnit byt za vstup do KSČ a Lidových milic a šli jsme raději s manželkou na ubytovnu. Ale nikdy nebudu útočit na obyčejné lidi, co byli "u nich", protože by si jinak neškrtli a šli k lopatě, či ke koštěti. Znal jsem takových lidí kolem sebe dost: ze strachu o práci byli angažovaní.  A naprosto to nemá nic společného se zrůdama jako byl Čepička a jeho parta vrahů. Jak to, že u Svěráka to nevadí. A co teprve komunistický generál Petr Pavel, který dokonce bojoval proti západnám imperialistům?  Titíž, co odsuzují Válkovou, chtějí tohoto bolševického generála Pavla dokonce za prezidenta a to nevadí?

Dnes se tento institut nepoužívá a není to pouze právní logika?

Je pošpiněna osoba Válkové pouze proto, že je tam podepsán Urválek a stala se z toho senzace?

Tímto se pro mě Info.cz stalo stokou a Půr se přidal k těm, kterými pohrdám. Smrdutá stoka teče, stoka zasmrádá a hnis se valí: Nora Fridrichová, Blažek, Šafr, Němcová...

Nebo ať Půr s Blažkem předloží důkaz, v kterém procesu se Válková zachovala (promiňte) jako svině, jinak jsou svině oni!