Vytisknout

V Praze nefunguje doprava, tramvaje se plazí a skáčí, silnice jsou tankodrom, ale vedení má strašné starosti: jak nejlépe podojit rozpočet Prahy kámošům. No nekupte to. Jedna "opilecká lavička sudová Václava Havla" bratru za 850 000Kč v hodnotě jedné fošny, soudku a ocelové hmoždinky za 2000Kč a Bořek Šípek si namastí kapsu. Nemusí pršet, hlavně když kape. Jasně, proč ne, kámoš Havla...

 

Prý umělecké dílo - srdíčka a kuličky. A znak Bohnic chybí? Symbolická hodnota 300 000?

A jednou je to opilecká lavička se sudem, podruhé opilecká lavička bez sudu, a potřetí možná lejno Václava Havla na podnose.

Honosný název městský mobiliář, který je zároveň prý uměleckým dílem, stál 850 tisíc korun. To je ta fošna a pivní sud. A pak se změní název ulice z plezíru proti Rusům a opět to zaplatí daňový poplatník. To totiž není jenom přemalovaná cedulka, ale adresy domů, občanek, mezinárodních a českých atlasů atd., atd.. Následně se likviduje socha maršála Koněva. Provokace. A Pirát Hřib to samozřejmě ze své kapsy se svojí bandou neplatí. Prostě vytuneluje pražský rozpočet a daňový poplatník zapláče. A pak se jde žebrat na ministerstvo financí.

Proč ty Havlovy opilecké krámy neplatí ti co to všude cpou ze své kapsy? Kolik na to dali Piráti, TOP 09, ODS, Starostové... Prý to zaplatí Pražáci. Ptal se nás někdo? Kolik na ní dal Pirát Hřib od Gottwaldova?

A Bořek Šípek dojí státní rozpočet (naše daně) - další lavička za 2000 - 5000Kč jde do kapsy kámoše Havla Šípka za 300 000Kč. No nekupte to.

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

Jak dlouho nám (občanům) budou dělat ostudu po celém světě? Lid si klepe na čelo, zatímco tito pošuci si mastí kapsy z našich daní. Neuvěřitelná drzost. A nikdo se nás neptá! To je prý demokracie. Západní...