Vytisknout

Když jde Pirátům o kejhák, budou se plazit s prosíkem, nebo také arogantně čínské ochranné pomůcky proti koronaviru z Číny odmítnou, protože jsou komunistické, protitibetské? Máme se o ně dělit s někým tak odporným, jako je Pirát Hřib?

 

Čína je nespolehlivý obchodní partner, který bez váhání obětuje výhodné dohody, pokud si to žádají politické zájmy. V názorovém příspěvku zveřejněném na webu prestižního amerického listu The Washington Post to napsal pražský primátor Zdeněk Hřib. Stejně tak v nedělníku Welt am Sonntag. A stejně arogantní a odporný je senátor Fischer s Hilšerem.

Nyní Pirát Hřib pláče, že nemá roušky. Ani respirátory. Ale jako hrdina s Evropskou unií za zády snad nemá problém, aby ty roušky a respirátory nakoupil v Německu či v USA. Přece mají všeho dostatek, jsou skvělí, spolehliví a dobře zásobovaní...

 

 Když se stavěly "polní nemocnice" v Číně, aby všechny nemocné stačili ošetřit, spodina z České televize, Aktuálně.cz a dalších zaručeně neprolhaných médií arogantně a jízlivě informovala, že to mohou dělat komunisti, protože ve skvělé Evropě by se to stát nemohlo. A kam zmizela Šámalová, která dělala divadlo z komunistické Číny po celou dobu? Kde jsou nabušení junáci a genderové hvězdy z Člověka v tísni, Evropských hodnot a Amnesty International? Jakube Jando od tyče, vylez a pomáhej! Jourová, kde jsi zmizela, když je problém? Schováváš se za milion měsíčně se všemi prebendami a sysluješ snad americké roušky?

Je mi z vás na zvracení!

 

 V neděli ráno odletí do Číny dva letouny pro 100 tisíc rychlotestů na nový koronavirus. Stát navíc uvolnil ze zásob Správy státních hmotných rezerv 10 tisíc respirátorů. Po jednání štábu ministerstva průmyslu to novinářům řekli premiér Andrej Babiš (ANO) a vicepremiér Karel Havlíček (za ANO).

 Pirát Hřib a jeho parta, která bojuje za Tibet a pohrdá vším z Číny, má dvě možnosti: buď si svoji hrdost zachová a všichni Piráti na čínské respirátory a roušky nesáhnou, nebo se zachovají jako Svěrák a Hrušínský s odkazem, že jsou zbabělci a zvedají pěstičky pouze když mají v zádech bruselské bodyguardy?

Nyní je konečně vidět záměr veřejnoprávního média Česká televize: vytvořit paniku, že nejsou respirátory a roušky, lidé budou šílet a budou si jich brát hromady a pak ukázat, že nejsou respirátory a roušky. Je to něco jako povel k rabování.

Za rabování v USA v době vyhlášené... Je trest smrti a policie je povinna i zastřelením rabování zabránit. Jaký trest by měl být pro redaktory a redaktorky České televize, když vyvoláním paniky v podstatě vybízí k rabování?

 

A další perla - právničky a právníci v koronavirovém rauši

pro HN právnička Petra Dolejšová spolupracující se společností AK eLegal se svým kolegou Janem Valtrem, právničkou Janou Sedlákovou ze Sedláková Legal a Jakubem Dohnalem ze společnosti Arrows  začali upozorňovat, že všichni postižení by měli dostat náhradu za stav nouze krizového zákona vyhlášený státem dle paragrafu 240/2000 Sb.. Ten prý v § 36 říká, že stát má povinnost firmám a lidem, kterým v souvislosti s krizovým opatřením vznikla škoda, tuto škodu nahradit.

Musíte uznat, že ty právničky a právníci jsou "mozkově" na výši. Takže stát, což jsme my, vybereme na daních peníze a pak stát, což jsme my, si je přerozdělí a nám rozdá. Tak to nemá chybu. No fakt uznejte. Nejsou ty právničky a právníci dokonalí komunisti? To by totiž ani bolševik nevymyslel, když jsme postižení všichni. A to vymysleli za obrovské peníze, které si účtují za každé písmenko.