Vytisknout

Tento prapodivný člověk všude vykládá, jak stát má vyplácet každého. Zajímavé. Tento šéf šéfů, jak si o sobě myslí nepochopil, že pan stát neexistuje a že jsme to my. Takže...

 

Já si sám sobě vyberu odvody z mezd a práce, abych si to sám sobě vyplatil. Vážně je to soutěž - blbější versus blbější?

Vysvětlete někdo Středulovi, že stát jsme my, takže když si necháme něco strhnout (i podnikatelé a všichni, co zde odvádí daně) a z toho si platíme lékaře, policii, dáváme maminkám na děti a vše další. A tento capo de tuto tvrdí, že sice nemáme dávat větší péníze ze svých platů, ale máme vyplácet všechny ještě víc. Perpetuum mobile?

 

Ale přitom Středula nejde příkladem. Z veřejných zdrojů se nedá dohledat plat Středuly, protože to obory úzkostlivě tají, ale protože prosakuje, že jeho žebračenka je trojnásobek průměrného platu + nějaké příplatky, může to být mezi 100 - 150 tisíci korun. A tento komunista, co nerozdává ze svého ale z cizího, ječí v televizi, jak si máme více zaplatit sami sobě? Tenhle komunismus je větší debilita, než byl socialismus a RVHP do roku 1989.

Jasně, že se musí hledat možnosti, ale komunismus Evropské unie končí. Peníze jsou, pouze ne tam, co by měli být. Proč v době krize mají slevy na vlaky a další zhovadilosti? Vše zbytné včetně neziskovek je třeba ořezat a osekat. Ale práce je. Někde padají na ústa, druzí jako Středula a |jourová se válejí v závětří a čekají na výplaty.

 

Všichni senátoři, úředníci a státní zaměstnanci: každý, kdo máte platy nad 50 000 Kč měsíčně se rozdělte s potřebnými (maminkami s malými dětmi, starými lidmi v předražených bytech, nemocnými apod.) Nebo už Vystrčil, Drahoš, Fischer, Hilšer či Pirát Wagenknecht a další o solidaritě jenom politicky lžou? A co Němcová, už dává část výplaty těm chudým?

 

Středulko, zavřete ústa, nebo jděte příkladem! Nic vám nebrání, abyste přidal zoufalým chudým a snížil si mzdu na 50 000 Kč měsíčně! A na europeiský dotační komunismus zapomeňte!