Vytisknout

Václav Moravec stále děsí lidi, že umíráme, lékaři umírají, Babiš a Vojtěch úmyslně a z neschopnosti ohrozili celý národ!

Reakce lidí na zvrácenou nenávist Václava Moravce na sociálních sítích je jednoznačná. Celostátní! Přitom dívce, či ženě, co nahrála video o možném zákazu vycházení hrozí údajně 8 let vězení. Sama veřejnoprávní televize to vypouští do světa. A Václav Moravec, generální ředitel Dvořák, který nad ním drží ochranou ruku, Štětina, bývalý bolševik generál Pavel jsou beztrestní a policie nekoná? To je šílené!

Pan profesor Prymula oznámil, že končící obyčejná chřipka v Itálii stojí za smrtí 7000 Italů, ale to Moravce nezajímá. To senzacechtivý zločinný moderátor Moravec přešel pokrčením ramen. Přece musí vytvářet prostředí předsudečné nenávisti a vyvolávat hrůzu mezi občany: nejsou roušky, umíráme, umírají lékaři, Babiš nic nezvládl, ministr zdravotnictví Vojtěch nás ohrozil, děste se, třeste se. Proto vám předkládám "screenshot" průřezem názorů z celé republiky, jak se na tohoto zločince dívají.

A my se za ně ptáme: jak to, že policie nekoná v případě Moravce za opakované, mnohokrát opakované vyvolávání děsu u lidí, že mohou zemřít díky Babišovi a Vojtěchovi? A co prohlášení Štětiny o zelených mužících v Itálii a bývalého komunisty generála Pavla, který dezinformuje, že roušky z Číny jsou díky NATO? Vážně NATO přepadlo Čínu a zdravotnické potřeby díky NATO získáme? Přitom vyjádření šéfa krizového štábu profesora Prymuly jsou jednoznačná a nyní předkládáme další důkazy: jak je možné, že veřejnoprávní médium mlčí o počtu mrtvých na silnicích, ale děsí občany, že zítra zemřou, byť (a moc držíme palce všem i lékařům) není u nás ani jeden mrtvý? Kde se bere ta šílená Moravcova nenávist? Jak to, opakuji, že Václav Moravec není zatčen a vyslýchán?

Zde jsou důkazy a snad hovoří za vše! Včetně názoru několika set lidí, z nichž jsem vybral - níže!

Je to delší, ale důkaz oblíbenosti pořadu Moravce je jasný!

A to březen není u konce! A údajně silnice prázdné!
Zde policie koná hned!

 

 A REAKCE LIDÍ NAPŘÍČ REPUBLIKOU -ROZZUŘENÁ A SPRAVEDLIVÁ!

 

Přece není možné, aby veřejnoprávní televize děsila lidi, vytvářela paniku, urážela a provokovala a její zaměstnanci za milliónové platy mohli manipulovat s veřejností, vytvářet dezinformace a nikdo je nepotrestal, zatímco oné dívce či slečně, která má mnohonásobně menší dosah vyhrožuje policie sazbou až osm let!

Protestuji a žádám prošetření výše aktérů, kteří mají celostátní dosah a jsou to dokonce profesionální zamětnanci státu!