Vytisknout

Ondřej Gregor Brzobohatý: dejte mi prachy jako Hrušínskýmu a já pomůžu sestřičkám. My jsme obětaví, hlavně musíme být vidět, abyste nám mohli posílat dotace. Nechtějte od nás brigády a práci, my vám zazpíváme a zakvílíme. To vám nestačí?

 

Jedni v noci tajně svrhávají sochy jak bolševici, druzí pomáhají za naše peníze...

"Zatímco Babiš se někde válí, my s Jandovou dřeme jako koně" vykládá protěžovaný Brzobohatý. Zakdákali jsme píseň a vy pošlete prachy, žebroní Jandová. Nikdo nemá úctu k sestrám a my, komedianti za vaše peníze tu úctu k sestřičkám dáme, vykládá Brzobohatý. A blondýna Šachmanová jásá, že také dřela jako kůň a chápete, tak velká oběť, oni zazpívají, jdeme do toho, úžasné, to je krása, oběť Brzobohatého a Jandové.

Vznikl transparentní účet, kam neposílají peníze komedianti, ani senátoři, ale vůdcem jsem já Šachmanová a Brzobohatý. Tak nám nasypejte VAŠE prachy a my to někomu rozdáme, vykřikují komedianti.

A reakce jsou od Kolářů a Pirátů jsou prý úžasné, vykřikuje Gregor Brzobohatý: jedni šijí roušky a někdo nedělá nic (Babiš) a jenom se prsí, jako náš pan předseda vlády. A že je to iniciativa občanů.

A zde je odpověď: ty šmejde, neber si nás, občany do úst. My nežíjeme za dotace komediantů, ale opačně. Tak tu špínu si nechte pro své komediamty, Evropské hodnoty a Jakuby Jandy. A špinavou Českou televizi si vemte sebou. Klidně odsouhlasím, aby mi Babiš strhl jednorázově peníze na enormní nasazení lidí v první linii, ale nesmí to jít přes šmejdy, kteří si z toho dělají reklamu jako vy!

 

Neskutečné zvěrstvo a špína šmejdů.

Nechť vláda dá velkou odměnu lidem v první linii, ale proboha, neposílejte peníze přes reklamní šmejdy jako je Brzobohatý, Hrušínský a další, u kterých je to opět reklama na natažené pazoury našich dotací!

Nebo myślíte, že ti šmejdi zneužívající neštěstí lidí se zřeknou peněz například ze zločinné OSA a dají to na konto?

 

 Pokud umělci zpěváci jako Brzobohatý a Jandová přesunou peníze z konta OSA a veřejnoprávní televize část z koncesionářských poplatků do konta "sestřičky", tak uvěříme, že to není reklama šmejdů!

Jinak nechť táhnou s reklamou na city k čertu!

Pokud na konto přesměrujete peníze z OSA a Česká televize tam přesune naše koncesionářské poplatky, pak uvěřím, blondýno Šachmanová

 

Všimli jste si, že nikdo z těcho komediantů, kterých je u nás statisíce, (včetně senátorů, Kolářů a další) nevezme peníze a ze svých úspor nedá sestřičkám peníze ale vždy jsou to vysavači dotací, kteří natahují ruce a naše peníze nabízí přes veřejnoprávní televizi? Přesně jak říká Soukup na Barrandově: my komedianti přicházíme o peníze, tak koukejte vládo sypat, ať nezchudneme. A klidně nabídneme VAŠE peníze sestřičkám a čím více nám nasypete, tím více si sice necháme, ale je šance, že i pro sestřičky něco zbyde.

A Fiala z ODS kňourá, že zoufale také pomáhá, ale jako poslanec s Němcovou, Hilšerem, Drahošem a Jourovou má tak malý, žebrácký plat, že bychom měli v dnešní situaci pomoci jim. Nebo když Pirát Dreda Bartoš tvrdí na Primě, jak byl za vlasy perzekvován. Info: Narození 20. března 1980. Takže ho komunisti těžce pronásledovali.

Jsou větší šmejdi ti, co prodávají hrnce a vysavače, komedianti, co rozdávají naše peníze, nebo Dredové Bartošové a Fialové co lžou, jak otevřou ústa? Strašná doby nyní vyhřezla...

P.S. Fascinující je, že veřejnoprávní televize se účastní každé špinavosti, hlavně když může zaútočit na vládu Babiše.