Vytisknout

Řeporyjec Novotný se zhroutil, Kolář má jektózu a Pirát Hřib se vrátil někam na Moravu do rodného Slavičína ke Gottwaldovu. Hrdinové prý mají v gatích, hlásí tajemně Česká televize a BIS prý vyslala antiricinové agenty na všechny strany. Populární komický magazín Dikobraz by si pošmák.

 

 Skutečný hrdina, co bojoval, abychom my žili

Zoufalství, kdy veřejnost bere Evropskou unii už jako skanzen RVHP vyprovokovalo pokleslou partu k posledním zoufalým činům: rozjelo frontální dezinformační propagandu, kdy stádo agentů z Ruska bude likvidovat bezvýznamné šašky  ricinem a skvělý agent Kundra BISkou označený jako lhář to odhalil.

 

Blíží se dny piety za osvobození Rudou armádou před 75 léty a šílenství se dotýká nebes

 

Agent Kundra přichází se šokujícím odhalením, že přicestoval na Letiště Václava Havla z Ruska muž s ruským diplomatickým pasem a v kufříku přivezl ricin a Kundra bojuje jako kontraagent  W4c . Tajné zdroje Kundrovy prozkoumaly kufřík ricinového ruského agenta a tři hrdinové se zhroutili. Prý, alespoň to tvrdí v Respektu BISkou označený lhář Kundra.

Zhroucení hrdinové Kolář, Hřib a dokonce Řeporyjec Novotný prý žádali manželky o ochranu, posléze prý policii. A naši tři hrdinové jsou světoznámí gerojové, na které nasadilo Rusko své nejskvělejší ricinové agenty.

 

Vůbec jim nevadí, že se lidé třískají smíchy a internet je plný vtipů.

Veřejnoprávní médium Česká televize jede na 200%

a propaganda má neomezený prostor.

 

A aby se tomu dodala váha, tak Česká televize přinesla reportáž, kdy pro změnu Čína zabila senátora Kuberu a lékařské zprávy jsou cárem papíru, protože Kuberu prý po výhrůžkách trefil šlak.

Že Kubera, pokud by měl strach, mohl snadno vycouvat, když mu to radili i ostatní ústavní činitelé a on se smál? No a co. Srdceryvná reportáž je nastavena tak, že nám Čína zabila Kuberu.

A když hrdinný agent Kundra, kterého BISka před nějakou dobou označila za lháře prý najednou využila jeho služeb, tak je z Kundry světová špionážní extratřída, protože z tajných zdrojů odhalil tak zavážné kontrarevoluční pikle Putina, že atentát na Heydricha s Hirošimou a Nagasaki blednou závistí.

Češi si z té frašky dělají nepokrytě legraci - má to opačný efekt (z facebooku)

A zatímco Kundra se nese jako páv, rodina Kolářova, a okolí TOP 09 s Kalouskem v čele vykládá příběhy jak z dob dvojité agentky Mata Hari. Pane Bože, ty to vidíš. Vážně si myslí, že Češi jsou národ pitomců?

Takže když zbabělého Koláře seřeže manželka, je za to zodpovědný Putin?

 

P.S. Vážně nechápou, že tou fraškou na Babiše a Putina tím více občany od Evropské unie odpuzují a lidé to dávají najevo? Mimochodem, stále ukazují naštvané lidi, ale sprostá vyhrožování příznivců TOP 09, Pirátů a dalších stejně jako lži, že kdo nechválí EU je ruský agent nechá Česká televize v archivu!

 

Že Kundra vykládá fantasmagorie se už ohradila BIS zde a je to tu znova

Spekulace, polopravdy a výmysly týdeníku RESPEKT - BIS

BISkou označený lhář novinář Ondřej Kundra z Respektu ...

 Jenom dovětek: je divné, co si dovolí Kundra se Spurným - obviňovat jiné, že jsou Breivikové apod., což evidentně policii nevadí, zatímco totální zhovadilost s ricinem a odhaleným ruským agentem, kterému přísně utajení informátoři agenta Kundry nakoukli do tajemného kufříku a dokument předali Kundrovi řeší i ministr Petříček. Neuvěřitelné.