Vytisknout

Všechny útoky jdou z Moskvy, jenom to zatím experti až na Soukupa nevědí, hlásá tento vševědoucí. Jenomže:  nejčastějším zdrojem kybernetických hrozeb pro české organizace jsou Spojené státy, ze kterých pochází 33 procent hrozeb, 22 procent je od domácích hackerů, 17 procent pochází z Irska, osm procent z Nizozemska, sedm z Německa a pět procent ze Španělska. To alespoň napsala čtk.

 

Zatímco na české organizace prý připadá 530 útoků za týden, celosvětový průměr je 491 útoků. Z čehož Soukup vydedukoval, že tyto útoky jsou vedené z Ruska a prý už je policie na stopě a asi to Soukupovi práskla, zatímco čtk si stále mele svou. Teda tvrdí Soukup ve zprávách.

I když je jasné, že Marek Wollner a jeho parta Reportéři ČT se s názorem Soukupa protnou: to by tak hrálo, abychom to svedli na západ, když vše zlé je ze zaostalého Ruska. Jenom je záhadou, že ti nezaostalí na západě používají jenom domněnky místo aby prokázali, kdo to skutečně dělá, I když: dle přiblblých útoků Demokratů proti Republikánům navíc okořeněné lidmi z Bruselu jako je Jourová lze vytušit i nemožné.

Proč se Soukupův Barrandov zařadil mezi podřadná média jako Čt, Prima, FORUM 24, a další manipulátory do jedné řady je záhadou. V prvé řadě peníze, ale jedná se pouze o peníze? Každopádně zhovadilosti o "státní ruské diverzi" když otěže útoků drží někdo jiný a důkazů je víc než dost? Co si ověřit další fakta:

WikiLeaks a Julian Assange

Nebo Edward Snowden

Edward Snowden vynesl informace z NSA, protože nechtěl žít ve světě, kde nikdo nemá žádné soukromí. Snowden se od května 2013 skrývá před autoritami USA, naposledy na moskevském letišti.

Program PRISM slouží k snadnému získávání dat přímo od poskytovatelů služeb (např. Facebook, Google nebo Microsoft). Tyto služby oponují, že vláda nemá "neomezený" přístup k jejich datům, jak některé interpretace tvrdí.

Přísně tajná prezentace o programu XKEYSCORE měla být odtajněna až v roce 2032, Snowden ji vynesl letos. XKEYSCORE umožňuje vyšetřovatelům přístup k informacím o jednotlivcích na internetu z celého světa.

 

A tak stačí, když otevřete Facebook, Google, Windows a další - všechna data jdou do USA, šmírují počítače, prolézají vaše počítače, sbírají o vás informace a data analyzují, zatímco naše slavná služba bezpečnostní leze v prachu a žmoulá čepici před americkou ambasádou, místo aby české občany chránila.

Americké tajné služby mají rozpočet jako celá ČR.

A pak vždy oznámí, že vlastně vše dělá Putin a Rusko. Navíc před léty jste nakoupili CD Windows a Office a to jste si mohli obnovit kolikrát jste chtěli. Dnes kupujete tentýž produkt znovu a znovu a jinak vám nefunguje. Ale západ je božský, proto mu musíme posílat všechny peníze, pro něž se ustálil název: výpalné!