Vytisknout

Nenastal čas snížit platy policistů a vyplácet vysoké odměny pouze za skutečný zákrok? K čemu je policajt, který nevyleze z auta, projede městem či vesnicí a zase si jde na svačinu?

 

Dnes je mezinárodní den dětí: a co policie? Pomáhá a chrání?

Nenastal čas propustit třetinu zbytečných policistů a snížit mzdy (především nesmyslné výsluhy za nicnedělání), protože nárůst počtů policistů a výdaje na jejich mzdy má nepřímou úměru: mrtví na silnicích přibývají, silniční vrazi si dělají co chtějí a nikdo je nechytá. Také proč, když vnitro a především ministr Hamáček se stará o politické neziskovky, kdo, co řekne či napíše na sociálních sítích a hřbitovy se vesele zaplňují.

Motorkáři a čtyřkolkáři se přes obce řítí jak šílení, náklaďáky jenom sviští, lidé, hlavně maminky a tatinkové se strachy každý den třesou a policajti?

Co dělá policejní prezident?

ilustrační: Dva mladíci zemřeli  na Chrudimsku. Třetí mladík se zranil

 

Heslo "POMÁHAT A CHRÁNIT" si vzali dokonale

Chráni zločince a silniční vrahy a normální lidé, kterých je většina, se každý den hrůzou třesou, aby jejich děti či babičky a dědečkové nemuseli přecházet silnici, protože je to potencionální smrt.

A policajti?

Hamáčku, víte jak fungují policajti?

Zasmějí se, ani z auta nevylezou a jejich průpovidky zní: nejsou lidi, nemáme možnosti, nebudeme přece občany buzerovat. My si chodíme pro výplatu, a hlavně musíme si odsedět počet let, abychom dostali doživotní rentu, ale vy si dělejte, co chcete.

Vážně nenastal čas provětrat zatuchlé policejní prezídium a donutit policajty, aby heslo "POMÁHAT A CHRÁNIT" vzali tak, jak je to myšleno: nebuzerovat obyčejné lidi, ale rychle trestat zločince, silniční vrahy a každému policistovi, co ochrání někomu v zákroku majetek, dát vysokou odměnu, zatímco flákače od policie vyhodit a sebrat jim doživotní renty?