Vytisknout

Všimli jste si, že se stále opakuje stejný scénář? Jakoby páté koloně přeskočilo a zahájí frontální útok společně s BIS proti údajnému nepříteli: jednou je to Rusko, aby pak NATO mělo další průnik do našeho státu, pak Čína a další útok na údajná "dezinformační média", posílení Bruselu a stále dokola.

 

A vždy se jedná o stejné extremisty, vždy stejná pátá kolona, která poškodí Českou republiku.

Pokaždé to vypadá, že se vydá příkaz, tajtrlíci naskočí a ječí jak pominutí v médiích.

Rusko a Putin je nepřitel a jdou porazit Koněva. Nikdo těm géniům neprozradil, že už je mnoho let po smrti.

Venezuela a Maduro jsou zločinci, aniž by ti géniové prozradili, čím se na nás Venezuela provinila.

Čína a Si Ťin-pching jsou zločinci, aniž by ti géniové prozradili, proč teda nosí a používají čínskou techniku a oblečení.

I Maďarsko a Orbán jsou zločinci, protože géniové zuří, že Orbána si Maďaři váží, protože myslí a není poskok jako část naší primitivní politické scény.

A tak bychom mohli pokračovat. A lidová tvořivost už to dává jasně najevo jako před rokem 1989.

 

co dodat - (z facebooku)

Vystrčil, Němcová, Hřib, Kolářové či Řeporyjec a další podřadná extremistická kohorta nechápe, že tichá zlost může přejít v otevřenou nenávist a zatímco Milion chvilek je jenom různorodá parta TOP 09 bojující proti Vítěznému únoru 1948 (trochu opoždění lidé), u většiny občanů se zvedá odpor proti říťolezectví a lokajství.

Ten odpor proti EU sílí a možná to i vědí: proto kopají s takovou silou. EU se hroutí a nejen ekonomický pád může přijít každám dnem.

Vážně se hněvu obyčejného, zatím mlčícího a doutnajícího lidu nebojí?