Vytisknout

Václav Havel byl chudinka, který úpěl v kriminálu. Prý. To tvrdí politici typu senátora Vystrčila, Fischera či členové "statečné demokratické opozice".

 

Po oficiálních ceremoniích, návštěvě Lán, procházce po Karlově mostě a jednání s Husákem i generálním tajemníkem ÚV KSČ Milošem Jakešem usedl francouzský prezident ke společnému stolu také se signatáři Charty 77. K snídani s Mitterrandem došlo 9. prosince 1988. Za údajné totality. 

Tak strašně trpěl Václav Havel.

A pak mu vrátili Lucernu. Přestal trpět. Vrátili mu Ateliéry Barrandov. Už netrpěl. Zemřel šťasten.

Pláčeme nad Miladou Horákovou. Byla to justiční vražda. Šla proti svému národu, lid zvolil komunisty do vedení a ona to odmítla. Všichni lidé, co chtěli socialismus, byli prý zmanipulováni. Jedině Milada Horáková prozřela, když odmítla myšlenku lidu a bojovala za práva Bakalů a Krejčířů. Tím naplňovala odkaz lidu. Vlastně pardon, tenkrát Bakalové a Krejčířové nebyli, to byl jejich ekvivalent. Pouze spolupracovala se západem a byla na to hrdá.  Pochodovala za ženské hnutí - dnešní gender. Chtěla svrhnout zvolenou komunistickou vládu a připravovala to s lidmi v exilu (Zenkl a další) Nikdo neříká, že vláda dobrá. Ale byla zvolena. Lid to chtěl. Horáková nechtěla. Důkazem, co chtěl lid jsou filmy. Anděl na horách, Hej rup a další. Je snadné dohledat. Každý, kdo chce, může. Než se zakážou. Dnes je možné vše. Opět.

Milada Horáková. Nezlomila se. Prý hájila svobodu západu.

  ‎Psal se rok 1950 - 27. června‎ ‎

 

Střih - USA

Ethel Rosenbergová - manželka, jejíž muž pracoval pro východní státy. Údajně byl agent. Oba dva trest smrti. I když nic neudělala narozdíl od Milady Horákové, a byla naprosto nevinná, Julius Rosenberg byl přiveden k elektrickému křeslu a ve 20.08 hodin konstatoval lékař smrt. Ethel Rosenbergová zemřela deset minut po svém manželovi. Psal se rok 1953, 19. června. I Ethel Rosenbergová se nezlomila. To nebyla justiční vražda. To byla přímo vražda státu USA: byla naprosto nevinná.

Proti procesu a odsouzení k smrti podporovaném americkou vládou protestovalli nositelé Nobelovy ceny vědci Albert Einstein či Harold Urey, mimo jiné i Pablo Picasso či černošská mezinárodní Longshoremenova asociace a žádali zastavení procesu.  Vražda byla dokonána.

To se ale na zdi nepromítá. O tom se skoro nemluví. Vidíme zločiny druhých, naše ne.

 

 Svobodně vyhlášené referendum - Katalánsko 

Evropská unie - rok 2019

Ke 13 letům byl odsouzen bývalý vicepremiér regionální vlády Oriol Junqueras, jemuž ale hrozilo až 25 let.

12 let vězení dostali katalánští exministři Raül Romeva, Jordi Turull a Dolors Bassaová, kteří spolu s Junquerasem byli odsouzeni i za údajné zneužití veřejných fondů na uspořádání referenda, které chtěl katalánský lid.

Bývalá předsedkyně katalánského parlamentu Carme Forcadellová dostala 11 let a šest měsíců vězení. Odsouzena byla mimo jiné za to, že v roce 2017 postoupila k projednání v katalánském parlamentu několik zákonů souvisejících s referendem o nezávislosti.

Exministři Joaquim Forn a Josep Rull dostali 10 let a šest měsíců vězení. 

Aktivisté Jordi Sánchez a Jordi Cuixart dostali 9 let vězení.

Odsouzení prý dostali mírnější tresty, než požadovala prokuratura, fascinovaně píše světový tisk.

 

Tomu se říká demokracie a svoboda západních států. Teda, jsme to tak povinni nazývat. Tvrdí to Česká televize, tvrdí to politikové z Bruselu. Kdo to neříká, je dezinformátor.

A Václav Havel se sešel s Mitterrandem, měl fešácké vězení, vrátili mu Lucernu a Barrandov - terasy. Prostě úpěl pod tvrdým, totalitním, komunistickým režimem.

 

Co se tím výše chce říct? Nic, pouze že nic není černobílé, zatímco propaganda tvrdí, že ano a děti se to tak ve školách učí. Pak příjde jiný režim a zase se bude učit opačně. Ale skutečnost je jiná, někde uprostřed a základem je boj o peníze a politickou moc. Demokracie neexistuje, stejně tak jako neexistuje svoboda. Je to jenom hra na demokracii a svobodu a pouze se tím manipuluje lid.

Ale slovo "pokrytci" má přesně definovaný význam. Odvoďte si sami, jaký a kdo to je...